Kids Playground Apeldoorn

Sport & spel in Nederland > Gelderland > Apeldoorn
Kids Playground Apeldoorn in Apeldoorn, Gelderland
Ronduit fantastisch. Ons kind Eva had het daar heel erg naar haar zin, we zijn er de hele middag geweest. Ze heeft veel vriendjes gemaakt maar is wel hard op haar hoofd gevallen. Er zijn wel een ..
Leoconda, 20155 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(27 stemmen)
96%
Stem nu ook
Kids Playground Apeldoorn is een overdekt speelparadijs waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich heerlijk kunnen uitleven. In deze indoor speeltuin is een aparte zone voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Met de soft-playhoek, ballenbakken, glijbanen en een spannend autocircuit kunnen de kleintjes onder begeleiding zich prima vermaken. 

Voor de grotere kinderen van 5 tot 12 jaar zijn er enorme speelstructuren op diverse speelniveaus met honderden hindernissen, glijbanen, trampolines, tunnels, touwladders, springkussens, enz. Op de skelterbaan kun je rondjes rijden op supercoole skelters of hele gekke crazybikes.

En samen met gek uitgedoste typetjes kunnen kinderen van klein tot groot dansen op de nieuwste hits in de kinderdisco.

Verder is er een ruim en sfeervol ingericht restaurant met uitzicht op de speeltuin.
Regelmatig vinden er themadagen of extra activiteiten plaats. Ook voor kinderpartijtjes kun je bij Kids Playground terecht.

Openingstijden
Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur
Tijdens de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie is Kids Playground Apeldoorn 7 dagen per week geopend.

Peuterspelen
Woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur voor 0 tot 4 jarigen (incl. ranja). Dit arrangement is alleen geldig buiten schoolvakanties.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Kids Playground Apeldoorn
Schorpioenstraat 10
7323 AK  Apeldoorn
Telefoon: 055-3667911

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer uittips voor:binnenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Kids Playground Apeldoorn

5 reviews | Voeg een review toe
Kids Playground Apeldoorn scoort een 9,6 uit 10 op basis van 27 stemmen en 5 reviews.
1"Slecht toezicht"
Daan uit Apeldoorn | 14 januari 2018
De algemene leiding is dramatisch. Een specifieke groep kinderen maken hier de dienst en slaan en schoppen om zich heen. Bij melding aan de leiding was de reactie dat onze kids dan ook maar moesten terugslaan...... Bizar.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
Leoconda uit Apeldoorn | 7 februari 2015
Ronduit fantastisch. Ons kind Eva had het daar heel erg naar haar zin, we zijn er de hele middag geweest. Ze heeft veel vriendjes gemaakt maar is wel hard op haar hoofd gevallen. Er zijn wel een paar minpuntjes: er zijn ranzige toiletten en speeltoestellen (worden onder gespuugd door kleine kinderen), kinderen eten zich misselijk aan snoep en de ranja is niet te zuipen. Voor kinderen vanaf 10 jaar dus een perfect uitje, maar voor de wat minder avontuurlijke types is het niks.
Soof | 24 februari 2012
Slecht. Hygiëne is slecht, toiletten en speeltoestellen zijn ronduit smerig. De veiligheid is minimaal. Kinderen kunnen zo weg via een onbeveiligde branddeur die buiten het zicht is, middenin het gesloten gedeelte, waar de kinderen "veilig" zouden kunnen spelen.
Albert Olthof uit Epe | 2 februari 2011
Een prima invulling van een dag of middagbesteding voor kinderen en kleinkinderen.Ze kunnen heerlijk spelen en worden op een fantastische manier uitgedaagd om te gaan dansen op eigentijdse muziek. Het geeft ouders een rustig en veilig gevoel!
Linda Gerritsen-Grotegoed uit Het Kasteel 95 | 30 november 2010
Sinds 14 maanden zijn wij opa en oma en ik moet zeggen dat je weer samen kind kan zijn met de kinderen. alles draait om hun en het leven is even een feest en dat zie je door hun ogen en het kind in de volwassen mens komt weer terug. je mag lekker gek doen en niemand die er raar van zit te kijken.
DUS....MENSEN WILLEN JULLIE HET KIND IN JE ZELF WEER TERUG VINDEN GA NAAR KIDS PLAYGROUND!!!
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Apeldoorn

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.