Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Apeldoorn

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Apeldoorn
Kunst en Antiekbeurs
Gesponsord
Prachtige beurs in Kerstsfeer. Mooi gevarieerd aanbod.
Uittips van bezoekers over Apeldoorn:
loenen is genieten
Vakantie in Loenen is genieten. Het is een pittig stadje, waar veel in dienst staat van het toerisme. Een winkel die de hele week open .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Reinhard Frans
Er is een nieuwe schoenenzaak in Apeldoorn aan de Soerenseweg 28. Hier maken ze mooie ambachtelijke schoenen voor een prijs van 150 euro .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Apeldoorn, pareltje van de Veluwe
Palies het Loo, Apenheul, heerlijke bossen om in te wandelen, mooie fietsroutes, leuke winkelstraten, gezellige kroegen en mooie .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Apeldoorn:
Munsterman
Natuurgebied Munsterman bij Beekbergen is een rustgebied waar dieren als de das, ree en wespendief zich niet hoeven te bekommeren om bezoekers van buitenaf. Tussen de natuur van dit stuifzandgebied hebben zij een veilig onderkomen gekregen.
Beekbergerwoud
Even ten zuiden van Apeldoorn ligt het Beekbergerwoud. Ooit het laatste oerbos van Nederland, ontwikkelt dit vroegere agrarische gebied zich al weer aardig tot een gevarieerd natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen.
Reeenberg
Trek je bergschoenen maar aan, want wandelen in natuurgebied Reeenberg betekent flink klimmen en dalen! De natuur van ‘Klein Zwitserland’ is aardig heuvelig en de heide herbergt bijzondere planten en dieren, waaronder de witsnuitlibel.

 
Meer dagje uit tips in Apeldoorn

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Apeldoorn »