Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kinderboerderij de Veldhoeve

Kinderboerderij de Veldhoeve in Helmond, Noord-Brabant
Kinderen kunnen zich goed vermaken in de speeltuin en bij de dieren, vriendelijk personeel, nieuw bestuur is het flink aan het opknappen, ziet er al goed uit! ..
Linda, 2021
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(29 stemmen)
83%
Stem nu ook
Bij Kinderboerderij de Veldhoeve kun je tussen de dieren lopen en je uitleven in de speeltuin. Er zijn geiten, kippen, pony's, ezels, hangbuikzwijn, chinchilla's, eenden, ganzen en nog meer dieren. Er is een speciale knuffelhoek waar je de konijnen kunt aaien.

Vrijwlligers staan klaar om een rondleiding te geven. Ook kun je hier genieten van een kopje koffie of voor de kleintjes ranja.

Openingstijden

Het is aan te raden voorafgaand aan je bezoek te bellen of de Kinderboerderij geopend is, zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Toegang is gratis, consumptie verplicht.

Bezoekersinformatie

Kinderboerderij de Veldhoeve
Breitnerlaan 19
5702 TX  Helmond
Telefoon: 0492-539039
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Kinderboerderij de Veldhoeve

2 reviews | Voeg een review toe
Kinderboerderij de Veldhoeve scoort een 8,3 uit 10 op basis van 29 stemmen en 2 reviews.
10"Erg leuk"
Linda uit Helmond | 1 april 2021
Kinderen kunnen zich goed vermaken in de speeltuin en bij de dieren, vriendelijk personeel, nieuw bestuur is het flink aan het opknappen, ziet er al goed uit!
Bezocht in 2020, met jonge kinderen.
1"Heel erg onbeschoft personeel, komen niet meer"
Sander uit Helmond | 26 november 2020
Mijn vriendin heeft hier vroeger gewerkt. Deze lente waren we in de buurt. Leuk om weer eens te gaan kijken. Dit was net na de eerste coronagolf dus we dachten ook laten we ze eventueel steunen door van het terras gebruik te maken. Wat we niet wisten is dat het echt net was overgenomen. We lopen naar binnen en bij de ingang zitten twee dames die ons heel chagrijnig aankijken. "Wat komen jullie hier doen?" Mijn vriendin zei dat we graag even naar de dieren kwamen kijken, maar nog voor we onze zin af konden maken zegt de eerste vrouw (eigenaresse?) "dit is een kinderboerderij jongens" ik dacht dat ze dit als grapje bedoelde dus ik reageerde erop met een grinnik, maar ze meende het blijkbaar echt. De andere vrouw zag hoe ongemakkelijk we waren en zei "ach ze mogen de dieren toch wel even zien?" de eerste vrouw zegt "ik ga niet helemaal opstaan voor hun krijg de kl*re". Op hun website staat letterlijk: een dagbesteding (voor jong en oud ).. Wij eind-twintigers waren echter niet welkom..
Bezocht in 2020, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht