Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kempisch Bakkerijmuseum Luyksgestel

Kempisch Bakkerijmuseum Luyksgestel in Luyksgestel, Noord-Brabant
Contant afrekenen en beperkt open. Verder waren de bakkers Gerard en Wil erg leuk. Leerzaam over de ingrediënten van brood. Wij hadden een dagevenement geboekt. De bakkerij, de molen en de lunch ..
Niek, 2019
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(29 stemmen)
93%
Stem nu ook
Wil jij weten hoe ambachtelijk brood gebakken wordt? Kom dan naar het Kempisch Bakkerijmuseum! In dit sfeervolle museum kun je zien hoe door echte bakkers gebakken wordt. Je kunt hier het hele proces van brood maken volgen en meedoen.

Tijdens het bezoek krijg je veel informatie over de oude ambacht. Nadat je zelf je brood hebt gebakken, kun je hem hier opeten met boter en suiker. Voor jong en oud een leuk en gezellig uitje.

Bezoekersinformatie

Kempisch Bakkerijmuseum Luyksgestel
Kapellerweg 15
5575 BG  Luyksgestel
Telefoon: 0497-541314
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Kempisch Bakkerijmuseum Luyksgestel

2 reviews | Voeg een review toe
Kempisch Bakkerijmuseum Luyksgestel scoort een 9,3 uit 10 op basis van 29 stemmen en 2 reviews.
9"Bijzonder leuk, enthousiaste vrijwilligers"
Niek uit Dordrecht | 25 april 2019
Contant afrekenen en beperkt open. Verder waren de bakkers Gerard en Wil erg leuk. Leerzaam over de ingrediënten van brood. Wij hadden een dagevenement geboekt. De bakkerij, de molen en de lunch waren erg goed. De tuin in ‘t Loo en de bijenkasten vielen wat tegen, mede omdat er 13 april nog weinig in bloei stond. De gids was wat minder inspirerend.
Bezocht in 2019, met een groep.
9"Spontaan, vol overgave toont men de oude ambachten"
M. Van den enden uit Geldrop | 11 oktober 2016
Het is geweldig dat de kinderen en volwassenen te zien krijgen hoe men vroeger brood bakten. Alles wordt erg enthousiast uitgelegd. Kinderen. Mogen daarna ook zelf een broodje bakken. Mijn hartje brak toen enkele maanden geleden ook het museum werd getroffen door de hagel schade. Een drama, zoveel was er kapot geslagen. Ik hoop dat ze alles weer kunnen herstellen en weer met vol enthousiaste ertegen aan kunnen.
Bezocht in 2016, alleen.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht