Klimbos Veluwe

Sport & spel in Nederland > Gelderland > Apeldoorn
Echt een geweldige ervaring opgedaan! Vooraf wel wat zenuwen gehad, want ik heb last van hoogtevrees én evenwichtsstoornissen - hoe zou dat gaan, op die hoogte(s)?! Nou: prima dus! Na een kort ..
Astrid Benders, 20121 review | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(23 stemmen)
87%
Stem nu ook
Klimbos Veluwe staat voor een actief uitje. Een uitje waarbij je een route aflegt tussen de bomen. Voor jong en oud een spannende en unieke beleving. Je kunt kiezen tussen acht routes en maakt gebruik van uitdagende overgangen.

De routes variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. In het Junior Klimbos kun je terecht wanneer je met gestrekte armen de 1.40 meter niet haalt. Voor groepen zijn diverse arrangementen mogelijk. Een bezoek duurt maximaal 3 uur.

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Klimbos Veluwe
Natuurpark Berg & Bos - J.c. Wilslaan 21
7313 HK  Apeldoorn
Telefoon: 088 - 5546636

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Klimbos Veluwe

1 reviews | Voeg een review toe
Klimbos Veluwe scoort een 8,7 uit 10 op basis van 23 stemmen en 1 review.
Astrid Benders uit Apeldoorn | 23 augustus 2012
Echt een geweldige ervaring opgedaan! Vooraf wel wat zenuwen gehad, want ik heb last van hoogtevrees én evenwichtsstoornissen - hoe zou dat gaan, op die hoogte(s)?!

Nou: prima dus! Na een kort welkomstverhaaltje en een beknopte uitleg mochten we even 'proefdraaien' op een oefenbaantje, dicht bij de grond. Vervolgens kun je verder, 'voor de echie'... je kunt zelf kiezen welke route(s) je aflegt, tot wel 15 meter hoog! Doordat je steeds dubbel gezekerd bent (dmv karabijnhaken, aan de staalkabels) kan er niks gebeuren. De allerhoogste (en moeilijkste) route heb ik zelf (nog) niet gedaan, maar ik kan je zeggen dat 't zeker de moeite waard is! 'k Vond 't een geslaagde middag en kom er graag nog eens terug.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Apeldoorn

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.