Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Winschoten

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Winschoten
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Winschoten:
Op zondag zin in Jazz !?!
Harbour Jazz Club Winschoten: iedere zondag middag vanaf 15:00 uur optreden van jazz-musici uit Groningen (Prins Claus Conservatorium) .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Winschoten:
Dal van de Ruiten A
Het platteland is flink veranderd. Vroeger wemelde het boerenland van het leven, tegenwoordig is het er vooral stil. Kan dat anders? Die vraag stellen Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant aan de inwoners van Noord-Nederland. Doe jij mee?
Dollard
De Dollard was tot in de veertiende eeuw bewoond land onder invloed van een wispelturige Waddenzee. Vanaf de Marcellusvloed in 1362 nam het water regelmatig bezit van de Dollard. Als de zee zich terugtrok, volgden inpolderingen.
Voolhok
Een wandeling door het bijzondere wierdenlandschap van Biessum en Uitwierde. Al eens gelet op de verhogingen die je bij sommige dorpen in Noord Groningen ziet? Grote kans dat het oude wierden zijn; kunstmatig opgeworpen heuvels die mensen vroeger bescherming boden tegen het hoogwater.Geniet van het weide landschap, neem een kijkje op de dijk, de Waddenzee is ieder jaargetijde mooi.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Winschoten
 
Meer dagje uit tips in Winschoten

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Winschoten »