Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Heerlen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Heerlen
Uittips van bezoekers over Heerlen:
Collectors House
Het is niet te vinden! Overal gezocht, gevraagd in de bibliotheek en het thermenmuseum en niemand kent het collectorshouse. Op de website .. verder »
2 personen vinden dit leuk
SCHUNCK
De interactieve tentoonstelling 'spielerij' is een echte aanrader. Uit de jaren 60 opnieuw leven in geblazen. Super!
1 persoon vindt dit leuk
Kinderstad Heerlen
Deze speeltuin, of beter de vuilnisbelt die ervoor moet doorgaan, blinkt uit in onhygiëne. Alles is er vies en smerig. Geen geschikte .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Heerlen:
Terworm
Natuurgebied Terworm heeft nog echt de allure van een landgoed uit vroeger tijden met een fraai kasteel. Op de landerijen vind je kleine landschapselementen zoals solitaire bomen, akkers, hoogstamboomgaarden, hagen en bloemrijke graslanden.
Brunssummerheide
De Brunssummerheide ligt in het prachtige uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap vlak bij Heerlen. Het is daar heerlijk wandelen over de heide en door de bossen. Op sommige punten zie je in de verte vennen. Het glooiende gebied verrast je steeds weer. Na iedere heuvel kun je van een nieuw uitzicht genieten. Uiteraard mag een wandeling over de paarse heide in augustus niet ontbreken! De route voert je door een heuvelachtig landschap en langs mooie heidevelden.
Imstenraderbos
Vleermuizen en uilen voelen zich helemaal thuis in dit eeuwenoude beuken- en eikenbos in Zuid-Limburg vlak bij Heerlen. Hier omheen vind je nieuw bos en bloemrijke graslanden en akkers in een kleinschalig cultuurlandschap, Witsengracht genoemd.
 
Meer dagje uit tips in Heerlen

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Heerlen »