Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Landgraaf

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Landgraaf
Uittips van bezoekers over Landgraaf:
Familiepark Mondo Verde
Ik kom regelmatig in mondo verde,minstens éénmaal per jaar gaan we op fototocht naar het park.Het is zo fotogeniek dat het een vaste plaats .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Familiepark Mondo Verde
Een mooi park waar je helemaal tot rust kan komen afgewisseld met mooie dieren en niet te druk , je kan er lekker zitten en genieten van de .. verder »
skiebaan het hele jaar
Pinkpop, pinkpop classic, skibaan, gaiapark, mondo verde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Wandelen en fietsen in de omgeving van Landgraaf:
Strijthagerbeekdal
Na bestudering van Inpassingsplan Buitenring Parkstad Limburg zijn de zorgen van Natuurmonumenten over de nadelige gevolgen van deze 2 x 2 stadsautosnelweg niet weggenomen. Tevens is nut en noodzaak niet aangetoond.
Wormdal
Je vindt hier de snelstromende beek de Worm. Een ideale leefomgeving voor de ijsvogel.
Brunssummerheide
De Brunssummerheide ligt in het prachtige uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap vlak bij Heerlen. Het is daar heerlijk wandelen over de heide en door de bossen. Op sommige punten zie je in de verte vennen. Het glooiende gebied verrast je steeds weer. Na iedere heuvel kun je van een nieuw uitzicht genieten. Uiteraard mag een wandeling over de paarse heide in augustus niet ontbreken! De route voert je door een heuvelachtig landschap en langs mooie heidevelden.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Landgraaf
 
Meer dagje uit tips in Landgraaf

Copyright 2017 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Landgraaf »