Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Venray

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Venray
Uittips van bezoekers over Venray:
Venrays Museum
Ik vond het Venrays museum best interessant, want het was anders dan andere musea´s die ik al eerder had bezocht. Vooral ook hoe lang ze .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Venrays Museum
Worden verschillende items tentoongesteld en daar moet de bezoeker rekening mee houden voor dat hij naar venray afreist.
Zwembad De Sprank
Very nice there on a Sunday morning, for family swimming with my daughter.
Wandelen en fietsen in de omgeving van Venray:
Stippelberg
Dit grote natuurgebied heeft twee gezichten. Enerzijds de uitstraling van een landgoed, met een landhuis met statige lanen en rododendron struiken. In het westen vind je een dennenbos met bijzondere 'stippels' in het landschap, bovenop de Milheezerbreuklijn.
De Banen
Water- en rietvogels genieten van de natuur op en rond de zand- en grindwinning. Fiets over de stuwwal, maak een korte wandeling en kijk over het gebied uit met plassen, hagen en bosjes. Vergeet je verrekijker niet om de vele vogels te spotten!
De Zevenbergen
Midden tussen recreatieterreinen liggen De Zevenbergen: oude, met eiken beplante rivierduinen in het winterbed van de Maas. Wandel door het eikenbos, kijk uit over het water en geniet van de rust in een drukbezocht gebied, dat grenst aan de Mookerplas.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Venray
Zwembad De Wiemel Zwembad De Wiemel
Deurne
82% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Venray

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Venray »