Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Gemert-Bakel

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Gemert-Bakel
Uittips van bezoekers over Gemert-Bakel:
Het Aardbeienhof
Er werd toch entreegeld voor de ouders gevraagd hoewel de ouders gratis toegang hebben volgens de webside, hoe kan dit? Bezoek 20 juli .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Expo Schilderkunst Kasteel Geldrop 1 juli-26 aug.
1 juli-26 aug Expo Steffen Wolthuizen Expositie “Een leven vol schilderkunst” in Kasteel Geldrop. De herdenking van de honderdste .. verder »
Het Aardbeienhof
Binnen stinkt het naar muffigheid en vocht dus aangewezen op buiten. Daar trampoline en het hele speeltoestel afgezet met politielint voor .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Gemert-Bakel:
Stippelberg
Dit grote natuurgebied heeft twee gezichten. Enerzijds de uitstraling van een landgoed, met een landhuis met statige lanen en rododendron struiken. In het westen vind je een dennenbos met bijzondere 'stippels' in het landschap, bovenop de Milheezerbreuklijn.
Molenheide
Wandel door een steeds aantrekkelijker bos, dat vroeger nog productiebos was. En waar in 2000 nog een pluimveebedrijf stond, krijgt heide nu de kans om het gebied paars te kleuren. Je vindt er 2 mooie poelen, Schotse hooglanders, veel zang- en roofvogels.
Langenboomse Bossen
Het natuurgebiedje De Bus, onderdeel van de Langenboomse bossen, is getroffen door een ramp. Afgelopen weekend is in dat mooie kleine stukje paradijs de schuilhut afgebrand.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Gemert-Bakel
Zwembad De Wiemel Zwembad De Wiemel
Deurne
82% vindt dit leuk
De Cacaofabriek De Cacaofabriek
Helmond
100% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Gemert-Bakel

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Gemert-Bakel »