Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Boxmeer

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Boxmeer
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Boxmeer:
Overloon
Overloon en regio Sint Anthonis. En dan met name Oploo (die herkende het programma niet, vandaar dat ik het even op deze manier doe. Want .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Zoo Parc Overloon
Een geweldige mooie dierentuin. De moeite echt waard. Zo netjes en zo fijn voor jong en oud. Voor kinderwagen en rollaters zijn er prima .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Zoo Parc Overloon
Leuk park. Niet erg groot maar je ziet wel de dieren dichtbij. Een aanrader.
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Boxmeer:
De Zevenbergen
Midden tussen recreatieterreinen liggen De Zevenbergen: oude, met eiken beplante rivierduinen in het winterbed van de Maas. Wandel door het eikenbos, kijk uit over het water en geniet van de rust in een drukbezocht gebied, dat grenst aan de Mookerplas.
Koningsven
Klein maar fijn: Koningsven was ooit een van de mooiste moerasgebieden van Nederland. Door ontginning ging dat echter verloren. Natte natuur krijgt in de toekomst een nieuwe kans dankzij een grootschalig initiatief, waar ook dit gebied vlak bij Sint-Jansberg en het Reichswald onder valt.
De Banen
Water- en rietvogels genieten van de natuur op en rond de zand- en grindwinning. Fiets over de stuwwal, maak een korte wandeling en kijk over het gebied uit met plassen, hagen en bosjes. Vergeet je verrekijker niet om de vele vogels te spotten!
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Boxmeer
 
Meer dagje uit tips in Boxmeer

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Boxmeer »