Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kleren maken de Keizer

Zaterdag 17 juni 2023 | Theater de Eendracht | Gemert (Gemert-Bakel)
In Kleren maken de Keizer zien we passie, liefde, hartstocht en adembenemende schoonheid. Het gaat natuurlijk weer over één ding: kleding. Tenminste… als je het vanuit de ogen van de Keizer bekijkt. De Keizer leeft voor nieuwe kleren. Printjes, strikjes, veertjes, glitters, zachte stof, unieke snit: als het maar nieuwe kleren speciaal voor hem zijn. Wat zijn gezin of het volk doormaakt ziet ie niet. Zijn hart gaat sneller kloppen van een nieuwe mantel of strik. Dát is echte liefde. Of… is echte liefde die van het meisje dat toevallig haar schoentje verloor en een prins op het witte paard die haar dat terug kwam brengen? Als je hart daarvan gaat kloppen zit je bij deze met Assepoester vervlochten bewerking van De Nieuwe Kleren van de Keizer goed!

Een schitterende musical voor jong en oud, vol bekende melodieën, pakkende teksten en gespeeld door 45 talentvolle kinderen van Kleintje BMT, de jeugdmusicalgroep van BMT Producties die met haar kinderproductie Boe!F genomineerd werd voor een nationale Amateur Musical Award voor Beste Nieuwe Musical.


Aanvangstijden

Zaterdag 17 juni 2023: 19:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Theater de Eendracht
Sint Annastraat 60
5421 KC Gemert (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Musical

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda