Theater, bioscoop en schouwburg in Emmen

Kies de gewenste categorie   
Theater, bioscoop en schouwburg in Emmen
Uittips van bezoekers over Emmen:
Veenpark of veenmuseum
Het is er meestal niet druk. In een heel rustige omgeving kan je rondwandelen. De geëxposeerde "normale" woningen en werkplaatsen brengen .. verder »
4 personen vinden dit leuk
veenpark
Het Veenpark in Barger Compascuum nabij Klazienaveen is de moeite waard op te bezoeken. U waand zich in vroeger tijden toen de veenstekers .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Veenpark
Ondanks dat we veel in nederland hebben gezien was het veenpark voor ons nieuw. We zijn er heen gegaan en hebben de hele dag er door .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Emmen:
De Klencke
Dinsdag 14 december ontvingen Roelof Schuiling en Ronald Popken van Natuurmonumenten de Gouden Mispel voor het herstel van het historische landschap bij landgoed De Klencke in Zuid Drenthe.
Dal van de Ruiten A
Het platteland is flink veranderd. Vroeger wemelde het boerenland van het leven, tegenwoordig is het er vooral stil. Kan dat anders? Die vraag stellen Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant aan de inwoners van Noord-Nederland. Doe jij mee?
Mantingerveld
Vereniging Duurzaam Balinge biedt op zaterdag 20 april 2013 drie lindebomen aan Natuurmonumenten aan ter ere van onze samenwerking. Om 10.00 uur ben je van harte welkom bij dit gezellige plantfeest bij het schoolpad aan de Ekkelenkamp in Balinge.
 
Dichtstbijzijnde theaters en bioscopen in de omgeving van Emmen
 
Meer dagje uit tips in Emmen

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Emmen »