Attractieparken en pretparken in Arnhem

Kies de gewenste categorie   
Attractieparken en pretparken in Arnhem
Uittips van bezoekers over Arnhem:
Pathé Arnhem
Heel erg slecht, nul sterren!!!!! inderdaad telefonisch gewoon niet bereikbaar, dus dan maar online geprobeerd te boeken. Na een account .. verder »
3 personen vinden dit leuk
openluchtmuzeum
Het ned.openluchtmuseum is een plek voor jong en oud en zeker erg leerzaam voor kinderen er altijd wel een actieviteit te beleven .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Open Luchtmuseum in Arnhem
In het Open Luchtmuseum wordt in April een nieuw gebouw (oud) geopend Het is een groot huis met onder andere eencafe uit de Jordaanse .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Arnhem:
Velperwaarden
De IJssel bij Arnhem krijgt meer ruimte dankzij een extra bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Hierdoor kunnen de Rijn en de IJssel beter de grote hoeveelheden water afvoeren die de rivieren door de klimaatverandering te verstouwen krijgen. Met deze investering in de natuur zal ons land beter in staat zijn de gevolgen van het veranderende klimaat op te vangen.
Deelerwoud
Goed nieuws voor de edelherten en wilde zwijnen op de Veluwe. Zij hebben meer ruimte, nu ecoduct Oud Reemst ook voor hen open is. Alle drie de ecoducten die de afgelopen jaren op de Zuidwest Veluwe werden aangelegd, zijn nu functioneel. Ook de faunapassage op de Deelenseweg kan door wild worden gebruikt.
Nationaal Park Veluwezoom
Geniet van Nationaal Park Veluwezoom, ruim 5100 hectare bos, heide, zandverstuivingen en statige landgoederen ten oosten van Arnhem. Kom wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden, en loop ook even binnen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom.
 
Dichtstbijzijnde attractieparken in de omgeving van Arnhem
 
Meer dagje uit tips in Arnhem

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Arnhem »