Attracties en bezienswaardigheden in Noordwijk

Kies de gewenste categorie   
Attracties en bezienswaardigheden in Noordwijk
Uittips van bezoekers over Noordwijk:
Buitengewoon
Een leuke strandtent met voetvisjes en een hottub ook leuk voor de kinderen er is een schommel personeel is vriendelijk en het is vrij .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Atlantikwall Museum Noordwijk
Zeer leuke rondleiders, speciaal voor kinderen. Mooi materiaal; geeft een goed beeld van de situatie destijds. Gebouw op zich is ook .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Space Expo
Prachtige tentoonstelling waar je een geweldig inzicht krijgt over de RUIMTE! met ook een hoop DOE dingen voor jezelf en de kids. Een .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Noordwijk:
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
Polder Schieveen
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
 
Dichtstbijzijnde attracties in de omgeving van Noordwijk
 
Meer dagje uit tips in Noordwijk

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Noordwijk »