Attracties en bezienswaardigheden in Amstelveen

Kies de gewenste categorie   
Attracties en bezienswaardigheden in Amstelveen
Uittips van bezoekers over Amstelveen:
Cobra museum
In het Cobra Museum worden wisselende tentoonstellingen georganiseerd. Deze hebben natuurlijk altijd een link met Cobra. Nu - tot 15 .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Speelboerderij Elsenhove
Speelboerderij Elsenhove heeft in het seizoen (april - oktober) bijna elke zondagmiddag wel een activiteit! Een leuke en afwisselende .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Geitenboerderij De Ridammerhoeve
Kindvriendelijk. Rustieke omgeving, wel een beetje ammoniak lucht van de geiten. Leuk terras bij de geitenboerderij betaalbare consumpties. .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Amstelveen:
Fort Waver-Amstel
Fort Waver-Amstel is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. De Stelling van Amsterdam is de 135 km lange verdedingingslinie rond de hoofdstad, die gebouwd werd rond 1900. Fiets of wandel langs dit stukje Hollandse historie!
Polder Groot-Mijdrecht
Wandel door het veenmoeras Waverhoek. Het is een 60 hectare groot pareltje in de Randstad grenzend aan natuurgebied Botshol in de Vinkeveense plassen. Vogelliefhebbers kunnen tijdens het wandelen hun hart ophalen; er wonen in Waverhoek diverse soorten vogels, van weidevogels tot lepelaars.
Groene Jonker
Op zaterdag 17 mei wordt op de Nieuwkoopse Plassen een boottocht georganiseerd voor mensen met een visuele beperking. Natuurmonumenten wil graag toegankelijk zijn voor iedereen die van haar natuurgebieden wil genieten. Tijdens de excursie zal zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van de zintuigen ‘horen’, 'proeven', ‘ruiken’ en ‘voelen’.
 
Dichtstbijzijnde attracties in de omgeving van Amstelveen
 
Meer dagje uit tips in Amstelveen

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Amstelveen »