Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Pompoendagen Asten 2023

14 t/m 22 oktober 2023 | Museum Klok & Peel | Asten
 vindt dit leuk
(15 stemmen)
87%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2023 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Kom in de herfstvakantie naar Museum Klok & Peel en geniet van de Pompoendagen, een feest voor de hele familie in de sfeer van Halloween. Geniet van prachtige pompoencreaties op het hele terrein. Er zijn bijna 20.000 pompoenen verwerkt. Dat maakt de Astense Pompoendagen tot de grootste van de Benelux!

Beleef magische momenten als heks of tovenaar. Vlieg mee op een bezemsteel en maak een foto. Laat je wegen op de pompoenwaag. Spring op een springkussen in de vorm van een reuzenpompoen. Geniet van optredens van dagelijks andere muzikanten.

Voor de doeners: snijd zelf je eigen Halloween-pompoen. Maak je eigen glas- in-lood, insect, zeepjes of kaarsjes. Al deze workshops zijn tegen een kleine vergoeding voor de door jou gebruikte materialen. Dus neem wat kleingeld mee.

Geniet van de prachtige pompoencreaties op het hele terrein, waarin bijna 20.000 pompoenen zijn verwerkt. Verbaas je over de sfeervolle Halloween-tunnels. Bezoek in het kalebassenbos ook de nieuwe voorleestent. Beleef het nieuwe avontuur van Pompelientje Peelpompoen.

Thuis zelf creatief met kalebassen en pompoenen aan de slag? Leer er alles over in het informatiecentrum. Proef van de heerlijke pompoensoep of koop een receptenboekje met alle ingrediënten om thuis lekkere pompoengerechten te koken.
“ Grootste pompoendagen van de Benelux ”
Op zondag 22 oktober is de Halloweenoptocht! Kom om 16.30 uur verkleed naar het museum en neem een lampion mee. We verzamelen buiten bij Museum Klok & Peel en lopen dan in optocht naar de Markt in Asten.

Voor wie?

Dit evenement is voor kinderen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

14 t/m 22 oktober 2023

11.00 - 16.30 uur
Ook het museum is deze week dagelijks geopend van 11.00 tot 16.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Toegang is inbegrepen bij de tickets voor het museum. Het museum is ook volledig toegankelijk, dus je krijgt 2 voor de prijs van 1!.

Bezoekersinformatie

Museum Klok & Peel
Ostaderstraat 23
5721 WC Asten
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Video Pompoendagen Asten 2023

Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Braderie 't Hofke
    Rondlopende markt met aparte vlooienmarkt .. »
  • Kofferbakmarkt Heythuysen
    Grote kofferbakmarkt op het terrein achter machinehandel Frank Coolen. .. »
  • Sr-orkest Regio Linne-Roer Maas Muzik...
    Blaasmuziek op podium onder de Toren in Panningen. .. »

Uitgelicht