Margriet Winterfair in Den Bosch

Home > Festivals & evenementen > Noord-Brabant
22 november t/m 28 november 2019 | Brabanthallen 's-Hertogenbosch | Den Bosch ('s-Hertogenbosch)
 vindt dit leuk
(92 stemmen)
98%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2019 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Op Margriet Winterfair vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Het is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit!

Je kunt eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows, stel je ideale kerstmenu samen en doe ideeën op voor de feestdagen. Elke dag zijn er op het grote podium fantastische optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers. Leuker kunnen je feestdagen niet beginnen!

Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 22 t/m donderdag 28 november 2019 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Bestel snel kaarten en kom naar het gezelligste en meest veelzijdige winterfeest onder één dak!.Aanvangstijden

Vrijdag 22 t/m donderdag 28 november 2019: dagelijks van 10.00 - 18.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Voorverkoop: €16,50.

Bezoekersinformatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
Tel.: 073 629 39 11
Schrijf een review »


Video Margriet Winterfair

7 Reviews over Margriet Winterfair

Maria uit Zoetermeer schreef op 28 november 2019
Hallo, Ik ben samen met mijn schoondochter dinsdag 26 november op de Margriet Winterfair geweest. Was gezellig. Alleen moet je oppassen wat je koopt wat de massage-kussen betreft. Goeie aanbieding van € 89,— voor € 35,—. Wat blijkt dat de precies dezelfde massage kussen op Bol.con voor € 19,99 te koop is !!! Wil ik toch gezegd hebben! Voel me afgezet !
Marten schreef op 28 november 2019
Ik ben dinsdag 26 november samen met mijn schoondochter op de Margriet Winterfair geweest. We hebben allebei een massage kussen gekocht voor de prachtige aanbieding vsn € 89,95 voor € 35,—. Kijk ik op internet dan is het precies hetzelfde product bij Bol.com voor € 19,99 te koop. Als dit geen afzetterij is....? Ik vond het belangrijk om dit te vermelden!
Lian Verlinden uit Geleen schreef op 27 november 2019
Vandaag naar de margriet winterfair geweest. Minder dan andere jaren veel te veel dezelfde soort standhouders. Veel te duur parkeerkosten. Weinig leuke nieuwe dingen te zien. Eentonig!
A. Jorna uit Helvoirt schreef op 26 november 2019
Wij waren voor de derde keer op de fair, maar de vip kaarten gaven dit jaar totaal geen toegevoegde waarde. In de ruimte waar we konden zitten was niet voldoende plaats en we moesten op krukjes zitten. Veel mensen klaagden hieroverEr waren in de vipruimte geen workshops zoals in andere jaren. De parkeerplaats voor VIP’s was nu ook veel verder van de ingang vandaan. Bovendien was er voor mindervaliden een toilet waarvan de beugel naast de wc half uit de muur hing net als vorig jaar!!!en bij de andere was er maar een beugel, voor mij aan de verkeerde kant. De stands waren ook weinig vernieuwend vergeleken met de afgelopen jaren. Jammer maar het is waarschijnlijk onze laatste jaren
Christy Linssen uit 'S-Heerenberg schreef op 9 november 2019
Ik kan jammer genoeg geen review schrijven omdat mijn gezondheid het niet toeliet om te gaan. Nu is mijn toestand stabiel en zou ik graag gaan. Ik ben niet zielig maar zo liggen de feiten nu eenmaal. Als ik de vrijkaarten zou winnen kom ik met mijn vriendin die zo lief is om mijn rolstoel te duwen. Ook haar gun ik het van harte.
bianca van der Laan uit Hillegom schreef in 2018
Voor mij is het, na jaren veel plezier, ook de laatste keer dat ik naar de Margriet Winterfair ga. Voornamelijk door het zeer eenzijdige aanbod van de kramen. Ik ben op zo'n dag echt kooplustig maar kwam met niets thuis. Alleen maar tassen en erg veel dezelfde marktkleding. Waar zijn de leuke merken gebleven? Heb geen sint cadeau kunnen kopen.
Geen speelgoed, handschoenen, rituals, anwb, etc Zo jammer!!! En:
Te lang rijden. het ligt totaal niet centraal meer.
Mw. A.Woudt uit Huissen schreef in 2018
Met drie vriendinnen naar Margriet Winterfair geweest. Had hen verteld wat een fantastische Kerstsfeer er vorig jaar door de hele hal te beleven was. Maar wat een teleurstelling dit jaar. Totaal geen Kerstsfeer. Veel, heel veel kleding, sieraden etc. Vorig jaar kreeg je de Bosche bol bv op een bordje met mes en vork gepresenteerd. Nu in een kartonnen doosje met plastic vorkje. Verder zat bij ticket een tegoedbon voor goodiebag twv €5. Toen wij deze wilden ophalen rond 15 uur was alles gereserveerd en uitverkocht! Voor volgend jaar slaan we deze beurs over en gaan de Huishoudbeurs en Libelle Zomerweek weer bezoeken. Jammer Margriet, maar de Kerstsfeer was hier ver te zoeken!

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

KerstFairsFeesten

Ook interessant

 • Museum Singer Laren
  Laren
 • Slot Zeist
  Zeist
 • Miles Amersfoort
  Amersfoort
 • Parkhuys Rosarium
  Doorn

UITgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Den Bosch

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Uitjes uit jouw regio. Altijd op de hoogte .. »