Libelle Zomerweek in Almere

Home > Festivals & evenementen > Flevoland
23 mei t/m 29 mei 2019 | Almeerderstrand | Almere
 vindt dit leuk
(248 stemmen)
92%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2019 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De Libelle Zomerweek, een gezellig dagje uit!

Libelle viert het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het Almeerderstrand in een swingende Tropical Party! Wuivende palmbomen, tropische cocktails, kleurige batikprints; de Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent.

Kom gezellig shoppen, bijkletsen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen, heerlijk eten, bekende schrijvers en politici ontmoeten… En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Mis het niet!Aanvangstijden

Donderdag 23 mei t/m woensdag 29 mei 2018: 10.00 - 18.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Vanaf € 15,95

Bezoekersinformatie

Almeerderstrand
Ijmeerdijk 1
1309 BA Almere
Tel.: 0900-1353(€ 0,45p/m)
Schrijf een review »


Video Libelle Zomerweek

Meer over:

FeestenStrand

Meer evenementen in de omgeving


4 Reviews over Libelle Zomerweek

Lia Overdulve uit Spaarndam schreef op 3 juni 2019
Het was weer nog mooier en leuker opgebouwd dan andere jaren! Geweldig! 👌🏻
Alleen de catering was dit jaar schandalig duur!
Beetje jammer! La Place was veel beter!
Marja uit Steenbergen schreef op 29 mei 2019
Erg simpel geworden, geen La Place, gebak te duur. Plastic bestek. Te veel kramen met tassen. Xenos met rommel. Kleding niet mooi. Kom nog weleens, maar zeker niet meer elk jaar.
Annet uit Lelystad schreef op 3 mei 2019
Ik kom, samen met vriendin, al vanaf het begin naar de Libelledag. Vermaken ons er altijd prima. Kopen geen kaartjes van te voren, komen soms met de trein en soms met de auto. Altijd een leuke dag, met name ook het mensen kijken. De hebberigheid hier en daar, alles wat gratis is moet gepakt. Gesleep met de grote boodschappenkarren, wat stop je daar in hemelsnaam allemaal in? De locatie is leuk, als het mooi weer is al helemaal. Klein puntje van kritiek, de kraampjes gaan de laatste jaren steeds meer op de kwaliteit van een braderie lijken. Dat is jammer en een gemiste kans. Probeer een variatie in het aanbod te houden, en ook van goede kwaliteit. Ik snap dat het voor veel kleine ondernemers te duur is geworden. De huurprijzen liegen er niet om. Maar verval niet in de Scapino, Miss Etam , Blokker etc. Die winkels kan iedereen thuis ook bezoeken. Wat blijft,..... Een gezellige en heerlijke dag, met genoeg plekjes om een hapje te eten, wat te drinken, even te zitten, met live muziek op de achtergrond, en je te vermaken. Niet gaan zeuren als je daar bent, over wachttijden, parkeren, drukte, duur, of wat dan ook. Dan gewoon thuisblijven denk ik, of wat anders gaan doen.
Truus Neerings uit Lelystad schreef op 27 maart 2019
Al jaren komen mijn zus Bep en ik Truus [ ik verzin het echt niet ] naar de Libelle week, zij krijgt dit uitje van mij voor haar verjaardag, wij maken er echt een zussendag van. Het ene jaar is soms leuker dan het andere jaar maar het blijft een bijzondere dag. Wij hopen nog heel wat jaren te komen.

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Almere

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Ontvang nu de leukste Uittips bij jou in de buurt .. »