Libelle Zomerweek in Almere

Uitagenda > Festivals & evenementen > Flevoland
23 mei t/m 29 mei 2019 | Almeerderstrand | Almere
 vindt dit leuk
(248 stemmen)
92%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2019 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De Libelle Zomerweek, een gezellig dagje uit!

Libelle viert het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het Almeerderstrand in een swingende Tropical Party! Wuivende palmbomen, tropische cocktails, kleurige batikprints; de Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent.

Kom gezellig shoppen, bijkletsen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen, heerlijk eten, bekende schrijvers en politici ontmoeten… En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Mis het niet!Aanvangstijden

Donderdag 23 mei t/m woensdag 29 mei 2018: 10.00 - 18.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Vanaf € 15,95

Bezoekersinformatie

Almeerderstrand
Ijmeerdijk 1
1309 BA Almere
Tel.: 0900-1353(€ 0,45p/m)
Beoordeel Libelle Zomerweek »


Video Libelle Zomerweek

Meer over:

FeestenStrand

Meer evenementen in de omgeving


Beoordelingen van Libelle Zomerweek

19 reviews
Lia Overdulve uit Spaarndam schreef op 3 juni 2019 14:23
Het was weer nog mooier en leuker opgebouwd dan andere jaren! Geweldig! 👌🏻
Alleen de catering was dit jaar schandalig duur!
Beetje jammer! La Place was veel beter!
Marja uit Steenbergen schreef op 29 mei 2019 20:25
Erg simpel geworden, geen La Place, gebak te duur. Plastic bestek. Te veel kramen met tassen. Xenos met rommel. Kleding niet mooi. Kom nog weleens, maar zeker niet meer elk jaar.
Annet uit Lelystad schreef op 3 mei 2019 14:33
Ik kom, samen met vriendin, al vanaf het begin naar de Libelledag. Vermaken ons er altijd prima. Kopen geen kaartjes van te voren, komen soms met de trein en soms met de auto. Altijd een leuke dag, met name ook het mensen kijken. De hebberigheid hier en daar, alles wat gratis is moet gepakt. Gesleep met de grote boodschappenkarren, wat stop je daar in hemelsnaam allemaal in? De locatie is leuk, als het mooi weer is al helemaal. Klein puntje van kritiek, de kraampjes gaan de laatste jaren steeds meer op de kwaliteit van een braderie lijken. Dat is jammer en een gemiste kans. Probeer een variatie in het aanbod te houden, en ook van goede kwaliteit. Ik snap dat het voor veel kleine ondernemers te duur is geworden. De huurprijzen liegen er niet om. Maar verval niet in de Scapino, Miss Etam , Blokker etc. Die winkels kan iedereen thuis ook bezoeken. Wat blijft,..... Een gezellige en heerlijke dag, met genoeg plekjes om een hapje te eten, wat te drinken, even te zitten, met live muziek op de achtergrond, en je te vermaken. Niet gaan zeuren als je daar bent, over wachttijden, parkeren, drukte, duur, of wat dan ook. Dan gewoon thuisblijven denk ik, of wat anders gaan doen.
Truus Neerings uit Lelystad schreef op 27 maart 2019 15:22
Al jaren komen mijn zus Bep en ik Truus [ ik verzin het echt niet ] naar de Libelle week, zij krijgt dit uitje van mij voor haar verjaardag, wij maken er echt een zussendag van. Het ene jaar is soms leuker dan het andere jaar maar het blijft een bijzondere dag. Wij hopen nog heel wat jaren te komen.
Netteke uit HENDRIK-IDO-AMBACHT schreef op 29 mei 2016 22:26
Al 20 jaar ben ik trouwe bezoeker van de Libelle Zomerweek....elk jaar is wel weer anders, dan het vorige jaar. Dit jaar (2016) is ons echt tegen gevallen. Het allereerste jaar was het beste jaar, ondanks de regen, was het zeer veelzijdig qua exposanten. Veel bekende exposanten anno nu, waren er ineens niet meer. Wel 5x massage-apparaten, 5x ontharings kramen, veel yoghurt, maar geen enkele kaaskraam meer te bekennen. Als Libelle zo doorgaat, vergaat de glans van de zomerweek. Zelfs voor een simpel plattegrondje moesten we dit jaar betalen, terwijl dit normaliter in de entreeprijs zit inbegrepen. Hopelijk bereikt dit bericht de Libelle. Zelfs de exposanten klaagden steen en been, met name over de andere opstelling van hun stand, je proefde de ontevredenheid. Jammer.
saskia uit Alkmaar schreef op 24 mei 2016 17:56
Dit jaar moet ik helaas een jaartje overslaan, maar ik zou het erg fijn vinden als de trein gewoon weer een halte heeft op station Almere strand. Dat zou veel tijd schelen. Ook zou het fijn zijn als er genoeg plek is op de workshops. Als je door een kortingskaart pas ná 9 uur kunt reizen, ben je vaak al te laat binnen voor de workshop, die je graag wilt doen.
josina deurloo uit ter aar schreef op 21 mei 2015 09:52
Op maandag met de trein naar de Libelle Zomerweek geweest. Als je langs Almere Poort rijdt, zie je de tenten al staan. Geadviseerd werd om door te rijden naar het centrum, waar de bussen je naar het evenement brengen. Een half uur in de bus gezeten!!
Niet echt goed geregeld, ook al omdat de chauffeur vervolgens de haltes voorbijreed en ons op een parkeerterrein afzette.
Waarom geen bussen bij Almere Poort. Scheelt een boel ergernis.
Anneke Toussaint schreef op 20 mei 2015 19:56
Nog een pijnlijk puntje van kritiek....
We keken naar een optreden van Loïs Lane.
Daarbij kwam een dame op, ze leek op Franka Stuy.
De dame was flink corpulent, ondanks of dankzij, de mooie jurk goed te zien, en deed haar best om het publiek te amuseren.
Dat deed ze goed, maar toch zagen het meedansen en de grappige bewegingen er een beetje gênant uit. Het was bijna karikaturaal.
Ik snap niet dat iemand die voor Libelle van veel betekenis is zich zo profileert. Ook staat Libelle voor een gezonde levensstijl gezien het aantal gepubliceerde artikelen en tips in de bladen...
Ik vond het gênant om te zien dat een leuke vrouw met humor zich zo presenteerde.
Ik weet dat dit een beladen onderwerp is maar toch.
Commentaar van een levensgenieter en ook niet aan de magere kant.
A.Toussaint schreef op 20 mei 2015 19:37
Gisteren na enkele jaren weer eens naar de Libelle Zomerweek geweest.
Over het weer wil ik het niet hebben.
Mijn vriendin en ik hebben het, waar we ook naar toe gaan, gezellig gehad.
Vond het aanbod dat verkocht werd teleurstellend, niets verbeterd t.o.v. jaren geleden! Goedkope kleding die je overal kunt kopen en prullaria.
Ook ik had bijna serum van Vikki LaMotta gekocht.
Verderop stonden bij het ABP dames te flyeren, die zeiden: Oh heeft u ook dat serum op???
Ja gisteren liepen hier ook vrouwen met witte vlekken in hun gezicht!?
Ok, gelijk maar flink over mijn gezicht gewreven!
Vermoedde al dat we werden opgelicht.
Tandpasta met olie kan ik ook zelf mengen en opbrengen!😏
Let op uw zaak Libelle!
W. Oudshoorn schreef op 20 mei 2015 17:05
Ik ben met mijn dochter maandag geweest. We zijn twee jaar niet gegaan. In vergelijking met de laatste keer vonden we het flink tegenvallen. Heel veel stands met producten van slechte kwaliteit. Beetje zoals op de gemiddelde markt. Veel van hetzelfde. Ik vind het ook gek dat je maar 1 workshop per persoon mag doen. Wij deden personal styling. Die hoorde om half elf te beginnen, maar de styliste had niet de moeite genomen om op tijd te komen. Ze wist niet waar ze de workshop moest doen. Ik zou zeggen: als je om half elf moet beginnen, heb je tijd genoeg om je te oriënteren. Nu was er veel te weinig tijd om iedereen een beetje advies te geven.
Het was voor ons het laatste bezoek aan de Libelleweek.
Els uit K schreef op 22 april 2015 18:00
Waarom altijd in Almere er zijn nog genoeg stranden waar het gehouden kan worden. Het wordt zo wel eentonig en meer workshops met meer plaatsen voor workshops zou ook fijn zijn !
Hendriksen schreef op 13 mei 2014 22:21
Wil ook nog kaartjes bestellen met korting en het geeft het bedrag aan zonder de korting , hoe kan dit, wil nog graag kaartjes met korting bestellen.
j zaagemans uit leeuwarden schreef op 12 mei 2014 14:11
Wil een kaartje bestellen met korting maar hoor via see tickets dat dit niet mogelijk meer is. DIT STAAT NERGENS VERMELD. jullie geven foute informatie of moeten dit van internet verwijderen.
Anja uit Groningen schreef op 22 mei 2013 21:45
Het was de eerste keer dit jaar dat ik geweest ben (zaterdag). Ik wist niet goed wat ik me er van moest voorstellen. Soort HHbeurs, maar dan buiten??? Het was flink koud helaas, daar kan Libelle uiteraard niks aan doen. Jammer genoeg waren er niet genoeg overdekte eet-drink mogelijkheden. Ik vond het tegenvallen. Na 3 uur waren we uitgekeken, alles gehad (behalve de workshops). Maar we waren verkleumd, dus waren we er klaar mee. Op zich was het best aardig, genoeg gevarieerd aanbod. Als het prachtig weer zou zijn, kan je lekker buiten terrasjes pakken, of op het strand gaan zitten. De pendelbus van en naar het parkeerterrein was perfect geregeld!
E.ROBROEK uit HEERLEN schreef op 16 mei 2013 13:00
VOND HET DIT JAAR MINDER DAN VORIG JAAR EN DE LIBELLE TAS N LACHERTJE, KOFFIECUPS WAAR JE ZONDER HET BIJBEHORENDE APPARAAT NIKS MEE KUNT, HOEF JE NIET VOOR IN DE RIJ TE GAAN STAAN!!!!
irene uit almere schreef op 14 mei 2013 15:28
Maandag geweest, was net als andere jaren,gezellig.wil alleen even kwijt dat ik een vreselijke miskoop heb gedaan!!!
koop asjeblieft niet zoals ik het wonderserum van vikki lamotta.oh wat ben ik daar ingetuind. met de demonstratie zag het er inderdaad verbluffend uit.
ik gekocht, het voelde al aan alsof je plaksel onder je ogen smeert, dat trekt ook wel even strak!!! onderweg naar huis keek ik nog eens en het was echt lachwekkend, het was helemaal wit uitgeslagen onder mn ogen precies zoals plaksel ook zou doen. en nog erger; wat dacht je van mn rimpeltjes, helemaal wit en uitgedroogd. koop het niet zonde van je geld.
Sharon en Walter uit Den Haag schreef op 21 februari 2013 21:33
Verleden jaar geweest met mijn man.
Top dag gehad alleen een beetje fris wat het weer betreft. Apparte koopjes. Bijvoorbeeld parfum in de vorm van een fiets gekocht. Helemaal geweldig.
Ga dit jaar weer.
h uit heerlen schreef op 7 februari 2013 19:32
Ik zou graag weer naar de libellebeurs gaan maar wel met de trein, zijn er dit jaar combinatiekaartjes te koop. Kom uit limburg .
Lia van Ginneken uit Rijen schreef op 7 mei 2012 20:22
Ik wil er naar toe maar hoe met korting?

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
UITgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Almere

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Ontvang nu de leukste Uittips bij jou in de buurt .. »