Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Dierenpark Taman Indonesia

Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote, Overijssel bewaar
Taman Indonesia is een exotisch dierenpark waarbij je je waant in de tropische omgeving van Indonesië. Je vindt er een bonte verzameling van ruim 50 verschillende soorten vogels en tal van kleine Aziatische zoogdieren.

Niet alleen ontmoet je spannende Aziatische dieren zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, je kunt ook een kijkje nemen in een traditioneel Mentawai paalwoning, of een hapje eten in de Indische waroeng. Voor kinderen is er een speeltuin, verkleedhoek, een kinderboerderij en een spannende speurtocht.

2 personen bekijken dit nu

Voor wie is dit leuk?

  • Leuk met jonge kinderen
  • Leuk uitje, ook voor alleen

Bezoekersinformatie

Dierenpark Taman Indonesia
Kallenkote 53
8345 HE  Kallenkote
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:buitenkids 0-4kids 5-12
 

Beoordelingen van Dierenpark Taman Indonesia

8 reviews | Voeg een review toe
Dierenpark Taman Indonesia scoort een 8,7 uit 10 op basis van 67 stemmen en 8 reviews.
9"Culturele nieuwsgierigheid"
Tim Fredriksz uit Leeuwarden | 10 december 2022
Je waant je in een andere wereld, een ander land door de aankleding van de omgeving. De exotische dieren komen uit het land van herkomst. In dit geval is het Indonesië. Geregeld zijn er activiteiten rond een bepaalde thema, zoals klederdracht, koken, dans en muziek. De beleving wordt compleet door het verkopen van snacks, zoals lemper, spekkoek en kroepoek. Soms kun je een maaltijd nuttigen. Helaas is er maar één gerecht te koop. De ene keer is het nasi goereng en de andere keer soto. Maar het is wel begrijpelijk.
Bezocht in 2022, alleen.
1 persoon vindt dit nuttig
9"Erg leuke met kleine kinderen"
Wilco | 6 mei 2022
Op zondag 10 april ben ik hier geweest met mijn vrouw en dochtertje van 3.

Dit park is ontzettend leuk met kleine kinderen, maar verwacht geen blijdorp, burgers zoo of wildlands. Het is eigenlijk een fors uit de hand gelopen hobby. En vanuit dat perspectief moet je het park ook echt bekijken. Verwacht geen grote spectaculaire ecodisplay’s en grote verblijven waar je 20 minuten kunt speuren zonder iets te zien.

Onze dochter was vanaf het eerste moment enthousiast, kon lekker zelf ontdekken en alles zelf lopen zonder buggy. De open volières en bijzondere vogels en dieren (loewaks, binturongs) maken dit park anders dan de eerder genoemde parken.

Reken je bij een dagje dierentuin op een patatje mayo met frikandellen neem dan vooral even een zakje krentenbollen of bolletjes met kaas mee. Het restaurant serveert namelijk loempia's en bapao's. Helemaal in stijl dus!

Wij vonden het een leuk en betaalbaar dagje uit. Zeker een aanrader om te bezoeken met kleine kinderen!
Bezocht in 2022, met jonge kinderen.
3 personen vinden dit nuttig
1"Zielig"
Saskia uit Emmen | 21 juli 2021
De dieren zien er depressief uit! En leven in te kleine hokken! Het is een super klein park! We waren binnen 15 minuten weer buiten.
Bezocht in 2021, met partner.
9 personen vinden dit nuttig
2"Valt erg tegen veel te duur"
Kruizinga uit Hengelo | 2 augustus 2020
Het eten is er niet te betalen en niet te eten, eten ook nog koud,3 bordjes rijst met 1 eetlepel vlees 1 koffie en 1 appelsap 42 euro echt schandalig.
Bezocht in 2020, met partner.
6 personen vinden dit nuttig
7"Het is erg gezellig"
A. Reumer uit Kampen | 20 december 2018
Het was toen wij er waren een beetje kaal maar de mensen waren heel gezellig. Ik hoop dat er nu wat meer te doen is.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
8"Heerlijk uitje voor een korte activiteit"
Carola en hans uit 't loo | 27 april 2017
Sfeervol ingericht park, niet al te groot zodat je er met de allerkleinsten ook geen hele dag aan hoeft te besteden. Wij waren inclusief thee en hapjes zo'n twee uurtjes zoet - prima. En knap wat ze er van hebben weten te maken - als je hoort dat het een uitgegroeide hobby is en weinig bekend. De dieren zijn bijzonder en hebben veel ruimte, als bezoeker heb je dat eigenlijk ook. En de hapjes zijn in zo'n thema gericht park ook bijpassend bijzonder - als je durft voor iets spannenders te kiezen dan poffertjes natuurlijk - maar dat ligt ook aan jezelf.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
6"Best wel klein"
Chantal | 13 oktober 2016
Taman Indonesia is een heel leuk uitje voor kleine kinderen tot een jaar of 6. Daarboven wordt het al gauw een beetje saai. Het is namelijk erg klein en weinig spectaculair.
Wel heel lekker eten in het bijbehorende restaurant.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
3 personen vinden dit nuttig
8"Zeker de moeite"
Sina ellens uit Kommerzijl (gr.) | 24 september 2016
Op 15 sept. J.l. Het park bezocht. Heb er niets op aan te merken. Prijzen redelijk, ook voor drinken en eten. Heb er een erg lekkere risolles gegeten met een glas witte wijn er bij. Ruim terras in de schaduw. Leuk om er rustig rond te kunnen kijken zonder drommen mensen om je heen. Om 12. 00 en 13. 00 uur werden door de verzorger verschillende dieren gevoerd. Dit werd me ruim van te voren meegedeeld. Er is veel te zien (wanneer je er oog voor hebt) ook leuke voorwerpen en spullen te koop. Inderdaad geen dag attractie maar desalniettemin de moeite waard om er een bezoekje te brengen. Ook prima dat je met de tuktuk kan worden gehaald vanaf bijvoorbeeld Steenwijkl.
Bezocht in 2016, alleen.
4 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht