Dierenpark Taman Indonesia

Attractieparken in Nederland > Overijssel > Kallenkote (gemeente Steenwijkerland)
Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote, Overijssel
Het was toen wij er waren een beetje kaal maar de mensen waren heel gezellig. Ik hoop dat er nu wat meer te doen is. ..
A. Reumer, 201815 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle attractieparken tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(58 stemmen)
91%
Stem nu ook
Taman Indonesia is een exotisch dierenpark waarbij je je waant in de tropische omgeving van Indonesië. Je vindt er een bonte verzameling van ruim 50 verschillende soorten vogels en tal van kleine Aziatische zoogdieren.

Niet alleen ontmoet je spannende Aziatische dieren zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, je kunt ook een kijkje nemen in een traditioneel Mentawai paalwoning, of een hapje eten in de Indische waroeng.

Voor kinderen is er een speeltuin, verkleedhoek, een kinderboerderij en een spannende speurtocht.

Openingstijden 2020

Februari en maart: zondag van 12.00 - 17.00 uur
April t/m oktober: dagelijks van 10.00 - 18.00 uur
November: zondag van 12.00 - 17.00 uur

Ook geopend in de voorjaarsvakantie van 10.00 - 18.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2019
Kinderen t/m 1 jaar: gratis
Kinderen 2 t/m 12 jaar: € 7,50
Vanaf 13 jaar: € 9,50

Bezoekersinformatie

Dierenpark Taman Indonesia
kallenkote 53
8345 HE  Kallenkote
Telefoon: 0521-511189

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Dierenpark Taman Indonesia

15 reviews | Voeg een review toe
Dierenpark Taman Indonesia scoort een 9,1 uit 10 op basis van 58 stemmen en 15 reviews.
7"Het is erg gezellig"
A. Reumer uit Kampen | 20 december 2018
Het was toen wij er waren een beetje kaal maar de mensen waren heel gezellig. Ik hoop dat er nu wat meer te doen is.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
8"Heerlijk uitje voor een korte activiteit"
Carola en hans uit 't loo | 27 april 2017
Sfeervol ingericht park, niet al te groot zodat je er met de allerkleinsten ook geen hele dag aan hoeft te besteden. Wij waren inclusief thee en hapjes zo'n twee uurtjes zoet - prima. En knap wat ze er van hebben weten te maken - als je hoort dat het een uitgegroeide hobby is en weinig bekend. De dieren zijn bijzonder en hebben veel ruimte, als bezoeker heb je dat eigenlijk ook. En de hapjes zijn in zo'n thema gericht park ook bijpassend bijzonder - als je durft voor iets spannenders te kiezen dan poffertjes natuurlijk - maar dat ligt ook aan jezelf.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
6"Best wel klein"
Chantal | 13 oktober 2016
Taman Indonesia is een heel leuk uitje voor kleine kinderen tot een jaar of 6. Daarboven wordt het al gauw een beetje saai. Het is namelijk erg klein en weinig spectaculair.
Wel heel lekker eten in het bijbehorende restaurant.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
8"Zeker de moeite"
Sina ellens uit Kommerzijl (gr.) | 24 september 2016
Op 15 sept. J.l. Het park bezocht. Heb er niets op aan te merken. Prijzen redelijk, ook voor drinken en eten. Heb er een erg lekkere risolles gegeten met een glas witte wijn er bij. Ruim terras in de schaduw. Leuk om er rustig rond te kunnen kijken zonder drommen mensen om je heen. Om 12. 00 en 13. 00 uur werden door de verzorger verschillende dieren gevoerd. Dit werd me ruim van te voren meegedeeld. Er is veel te zien (wanneer je er oog voor hebt) ook leuke voorwerpen en spullen te koop. Inderdaad geen dag attractie maar desalniettemin de moeite waard om er een bezoekje te brengen. Ook prima dat je met de tuktuk kan worden gehaald vanaf bijvoorbeeld Steenwijkl.
Bezocht in 2016, alleen.
1 persoon vindt dit nuttig
Mevrouw M. van der Hout uit Assen | 19 april 2016
Wij zijn er nu een paar keer geweest en genoten van de aparte sfeer. Maar het personeel m.n. achter de kassa mag wel wat vriendelijker. Het nodigt niet echt uit. Het personeel laat lang op zich wachten als je er wat wilt bestellen. Het is er niet echt goedkoop, maar de bijzondere dieren maken het allemaal goed. Aan het onderhoud van het park mag echt wel wat gebeuren. De evenementen die er af en toe worden gehouden zijn heel leuk. Dat maakt e.e.a. wel weer goed. Komen wij er nog eens, misschien wel, als de goed bedoelde commentaren van alle mensen ter harte worden genomen. Daar moeten wij als Indische mensen wel over nadenken.
2 personen vinden dit nuttig
Anne uit Wolvega | 29 september 2015
Taman Indonesia is een kleinschalig dierenpark, ooit begonnen als vogeltuin. Je kunt er dan ook door volières met prachtige exotische vogels lopen. Verder zijn er enkele kleine, ongewone dieren die je niet in elk ander park tegenkomt. Qua omvang ben je niet de hele dag kwijt aan een bezoek, maar dat heeft ook z'n voordelen. Je kan er heerlijk even tot rust komen, en na afloop genieten van een lekker hapje met eventueel een tropisch drankje. Een heerlijk uitstapje als je toch in de buurt bent!
Koos v.d.Reijden uit Leiden | 27 juli 2013
Wij zijn ook in de Indische dierentuin geweest, wat heerst daar een goede sfeer, ook van de oppasser kregen wij heel veel informatie, wij hoefde daar niet eens om te vragen, echt leuk.
De hele sfeer geeft een goed beeld van het land, aan het onderhoud van het park mag na 15 jaar wel iets gebeuren....voor de rest mijn complimenten !!
1 persoon vindt dit nuttig
Hkuils uit Enschede | 26 juli 2013
Goedemiddag . Gisteren donderdag 25 -7. 2013 waren wij in uw tuin als bezoeker.

T.V. oost stond ervoor met grote wagens, en riepen naar ons kom binnen kom binnen. Maar daar werden we terug geroepen door de kassier. voor de entree. geen probleem . dat mag en kan.

Wij twee 65 plussers. hadden het correct gevonden dat deze man ons korting had gegeven .n.a.v. kortingskaarten die in omloop zijn .

Wij vonden de behandeling niet prettig . de man liet ons voor twee personen betalen totaal 15€- geen discussie mogelijk.

Kijk als er kortingskaarten in omloop zijn . zou het voor ons als 65 plus wel prettig zijn om voor iets minder geld daar rond te kijken . en tevens 'n aanleiding om nog 'n keer terug te komen .

Het park is nl. wel de moeite waard om er rond te kijken. het was prachtig weer. en we waanden ons in tropische sferen. nu hebben we dus daar niks gegeten of gekocht. en zijn 'n beetje teleur gesteld weer naar huis gegaan.

Zou u hier misschien eens over na willen denken.

m.v.g. H.Kuils.
J. Veldman uit Hengelo (ov) | 12 december 2012
Dit is een erg leuk en leerzaam park over indonesië en zijn dieren. Door de kleine opzet hangt er een gezellige en ontspannen sfeer. Het park biedt geregeld extra aktiviteiten zowel voor jong als oud, markt, muziek, proeverijen, schminken, enz. Zeker een aanrader voor mensen die genieten van de kleine dingen om hen heen.
D.Nijhof uit Zwolle | 12 december 2012
Gezellig kleinschalig parkje.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Kallenkote

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.