Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Steenwijkerland

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Steenwijkerland
Vlooienmarkt Eelde
Gesponsord
Veilinghal Elke zaterdag: 9-15 uur. Alleen antieke & gebruikte spullen
Vue Steenwijk Vue Steenwijk
Steenwijk
86% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Steenwijkerland:
Christmas Carol Concert door Cantica Sacra
Op vrijdag 9 december geeft het koor Cantica Sacra weer het jaarlijkse Christmas Carol concert in de Grote Kerk te Steenwijk. Een .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Museumboerderij ’t Olde Maat Uus
Totaal vernieuwd. Oude maar ook nieuwe manieren om de historie te laten zien. Mooie filmpjes. De verschillende kamers en verdiepingen zij .. verder »
B & B Pays Basse
Een aantal dagen/nachten verblijven in het prachtige B & B Pays Basse in Basse is een "must". Vanuit deze B & B fiets je bijv. zo het .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Steenwijkerland:
Nationaal Park Weerribben-Wieden
Op donderdag 24 april is de watertoren van Sint Jansklooster officieel geopend als uitkijktoren voor natuurgebied De Wieden. Een spectaculaire trap brengt je naar een hoogte van 45 meter en daar geven vier vensters een uitzicht van 360 graden over de prachtige natuur van De Wieden.
Vollenhovermeer
Het rietland van natuurgebied Vollenhovermeer is een paradijs voor vele bijzondere vogels. Vogels als het baardmannetje, de grote karekiet en de bruine kiekendief profiteren van de oase van rust in de Kop van Overijssel.
Hoge Land van Vollenhove
Een prachtige tocht door bossen, langs een houtsingel en een weiland. Het afwisselende natuurgebied Hoge Land van Vollenhove biedt voor elk wat wils. Vanuit het natuurgebied heb je goed zicht op De Wieden met de aangrenzende Weerribben, het grootste laagveenmoeras van Nederland.
 
Meer dagje uit tips in Steenwijkerland

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Steenwijkerland »