Theater De Kappen

Theaters in Nederland > Overijssel > Haaksbergen
Theater De Kappen in Haaksbergen, Overijssel
Gevarieerd programma met voor elk wat wils. Goede prijs /kwaliteit verhouding. En een gezellige lounge bar om even na te genieten... ..
Esther, 20194 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle theaters en bioscopen tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(23 stemmen)
91%
Stem nu ook
Theater De Kappen is gelegen in het centrum van Haaksbergen. Het programma (amateur en professioneel) is gevarieerd met cabaret, toneel en dans. Ook zijn er regelmatig muziekvoorstellingen, met klassiek, pop, en wereldmuziek.

Er zijn prachtige vaste tradities zoals de jaarlijkse Night of the Blues (in samenwerking met de plaatselijke cafés) en Jazz at the Kappen (in samenwerking met Jazzcafé De Tor Enschede). Zie de website van het theater voor het programma.

Openingstijden

De kassa is geopend op maandag, woensdag en donderdagochtend van 10.00 - 12.30 en 1 uur voor aanvang van de voorstellingen.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Theater De Kappen
Sterrebosstraat 2
7481 DD  Haaksbergen
Telefoon: 053-5730250

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer in Haaksbergen:
Alle Uitjes | Museum | Theater & Film

Beoordelingen van Theater De Kappen

4 reviews | Voeg een review toe
Theater De Kappen scoort een 9,1 uit 10 op basis van 23 stemmen en 4 reviews.
9"Aanwinst voor haaksbergen"
Esther | 22 februari 2019
Gevarieerd programma met voor elk wat wils. Goede prijs /kwaliteit verhouding. En een gezellige lounge bar om even na te genieten...
Bezocht in 2018, met partner.
10"Erg leuk"
S. Van beest uit Haaksbergen | 15 maart 2018
Theater en filmhuis de kappen is een prachtig theater in het centrum van Haaksbergen. Voor jong en oud is er van alles te zien en te beleven: cabaret, toneel, muziek, filmvoorstellingen en nog veel meer. Zeker het bezoeken waard!
Bezocht in 2018, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
V. te Woerd uit Haaksbergen | 5 augustus 2010
Ik ga regelmatig naar Theater De Kappen in Haaksbergen. Niet alleen voor het bezoeken van voorstellingen maar zeker zo vaak om te helpen als vrijwilliger. Theater De Kappen is een middelgroot theater met 325 stoelen dat 3 jaar geleden werd geopend in Haaksbergen, de ster van Twente. De voorstellingen die in dit theater worden geprogrammeerd zijn zeer gevarieerd en de entreeprijzen zijn laag. Daardoor trekt dit theater grotendeels volle zalen. Een deel van de organisatie wordt gerund door een grote groep vrijwilligers.
R. vermeer uit Buurse | 16 juni 2010
We zijn al diverse keren naar "de kappen"geweest voor volwassen- en kindervoorstellingen. De voorstellingen zijn goed verzorgd, goed geluid in de zaal en vooral hele enthousiaste vrijwilligers. Echt een avondje / middagje uit!
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Haaksbergen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.