Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Haaksbergen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Haaksbergen
Vlooienmarkt Eelde
Gesponsord
Veilinghal Elke zaterdag: 9-15 uur. Alleen antieke & gebruikte spullen
Uittips van bezoekers over Haaksbergen:
Wandelen met een ezeltje
Zeker niet gastvrij was niet welkom met mijn nichtjes omdat het "stilteweek"zou zijn? Echt raar bezig daar wees dus niet net als ik .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen met een ezeltje
Heel apart om eens te doen. Neem niet een te lange wandeling (je kunt vaak uit meerdere wandelingen kiezen), want snel is zo'n ezel .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Buurserzand
Wanneer je eens rond wilt wandelen/fietsen in het mooie Twente met bossen, heidevelden, schotse Hooglanders ga dan eens naar dit prachtige .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Haaksbergen:
Stepelerveld
In natuurgebied Stepelerveld mag de natuur zijn gang gaan! Het natuurgebied wordt omgetoverd van een saai dennenbos in een fraai stukje natuur. Reeen en hazen dartelen hier in alle rust rond, want het gebied is niet toegankelijk voor het publiek.
Witte Veen
Een prachtige rondwandeling van 8 kilometer door het Witte Veen, op de grens met Duitsland bij Buurse. Het start- en beginpunt van de wandelroute is restaurant de Haarmuhle in Duitsland waar je de wandeling met een heerlijke lunch kunt afsluiten.
Beurzerbeek
Ga de vrije natuur in bij Beurzerbeek. Geniet van de rust en spot bijzondere vogels. Het natuurgebied grenst aan de schilderachtige Beurzerbeek. Het maakt deel uit van het hoevenlandschap rond Winterswijk.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Haaksbergen
 
Meer dagje uit tips in Haaksbergen

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Haaksbergen »