Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Varen op de Regge - Mölke Activiteiten

Varen op de Regge - Mölke Activiteiten in Zuna, Overijssel
De omgeving van de Regge vanaf het water is ronduit geweldig. Het fluisterbootje voldoet aan de verwachtingen dus wij zijn hartstikke tevreden over onze mooie tocht. ..
Gerda maathuis, 2021
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(33 stemmen)
91%
Stem nu ook
De Reggestreek is een prachtig natuurgebied. Maak een vaartocht door dit gebied met een kano of fluisterbootje. De fluisterbootjes hebben elektromotoren en zijn gemakkelijk te besturen. In dit bootje passen twee tot acht personen.

Als je liever actief bezig wil zijn, kan dat ook. In een kajak of Canadese kano vaar je langs gezellige dorpen. De gevarieerde omgeving houdt de tocht verrassend. Een heerlijk dagje weg met vrienden of familie begint hier!

Bezoekersinformatie

Varen op de Regge - Mölke Activiteiten
Molendijk 107
7466 PD  Zuna
Telefoon: 0548-519741
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Varen op de Regge - Mölke Activiteiten

2 reviews | Voeg een review toe
Varen op de Regge - Mölke Activiteiten scoort een 9,1 uit 10 op basis van 33 stemmen en 2 reviews.
10"Gewoon fantastisch."
Gerda maathuis uit Wierden | 13 augustus 2021
De omgeving van de Regge vanaf het water is ronduit geweldig. Het fluisterbootje voldoet aan de verwachtingen dus wij zijn hartstikke tevreden over onze mooie tocht.
Bezocht in 2021, met partner.
3 personen vinden dit nuttig
1"Nooit een bootje huren hier!!"
Olav rudzik uit Almelo | 3 september 2018
De service is heel slecht. We hadden een fluisterbootje gereserveerd voor 2 uur. Het 1e bootje maakte maar lawaai dan een motorboot en rammelde aan alle kanten. Het 2e bootje was niet vooruit te branden en na een half uur was de accu leeg. Terug gelopen door weilanden naar het park. We konden ons geld terug krijgen (lijkt mij niet meer dan normaal) maar een verdere compensatie voor de verpeste middag zat er niet in. Ook niet na mail en telefonisch contact. Ze beroepen zich op overmacht. Dan heb ik toch een andere definitie van het begrip overmacht.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
20 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht