Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Wierden

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Wierden
Vlooienmarkt Eelde
Gesponsord
Veilinghal Elke zaterdag: 9-15 uur. Alleen antieke & gebruikte spullen
Uittips van bezoekers over Wierden:
Fluisterbootje huren en kanovaren op de Regge
De service is heel slecht. We hadden een fluisterbootje gereserveerd voor 2 uur. Het 1e bootje maakte maar lawaai dan een motorboot en .. verder »
Klompen en Zompendorp
Enter heeft een rijke historie. We hebben een heus klompenmuseum. Dat is de moeite waard om te bezoeken. Ook de allergrootste klomp ter .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Wierden:
Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
Merels zingen uit volle borst, spechten roffelen er op los, de heikikker is weer gespot en planten als fluitekruid, kamille en zelfs dotterbloem staan in bloei. Kom van het voorjaar genieten op De Sallandse Heuvelrug en landgoed Eerde!
Velderberg
Door natuurgebied Velderberg loopt de rivier de Regge. Deze rivier was gekanaliseerd, maar Natuurmonumenten heeft samen met Waterschap Regge en Dinkel de oude bochten uitgegraven om de Regge weer haar oude dynamiek terug te geven.
Eerde
Trots hangen ze weer aan de muur in de gobelinzaal van kasteel Eerde: De jager van Eerde en Diana. Beide schilderijen uit de vroege achttiende eeuw waren weg voor restauratie. Kom het resultaat bekijken tijdens de Cultuur Monumenten Maand op zaterdag 18 mei!
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Wierden
 
Meer dagje uit tips in Wierden

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Wierden »