Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Goes

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Goes
Cultuurnacht Breda
Gesponsord
Ga mee op een nachtelijk avontuur in Breda op 26 januari..
Uittips van bezoekers over Goes:
TV OPNAMEN ZEELAND TOPPERS
Op maandag 1 okt. a.s. zijn de TV opnamen van het muziekprogramma ZEELAND TOPPERS in het Oude Postkantoor aan de Grote Markt in Goes, met .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Stoomtrein Goes-Borsele
Een geweldig dagje uit! Rijdt mee in een stoomtrein en soms kun je zelfs met een motorwagen meerijden. Reizen in de 3de klasse is een leuke .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Stoomtrein Goes-Borsele
Ik wil eerst een dagje uit met mijn kleinkinderen. Als het mogelijk is op dindag 29 juli.
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Goes:
Schenge
De Schenge is een voormalige zeearm die vroeger het eiland Wolphaartsdijk van Zuid-Beveland scheidde. De zeearm is grotendeels ingepolderd en vooral in gebruik als weiland. Langs het natuurgebied is het heerlijk fietsen.
Nationaal Park Oosterschelde
Vlak voordat tienduizenden steltlopers vanuit Afrika in de Oosterschelde landen, is de 5000ste ‘zandtekening’ gezet. Hiermee steunen mensen massaal het behoud van de zandplaten in de Oosterschelde. Met de campagne ‘Help, de Oosterschelde verzuipt’ vraagt Natuurmonumenten aandacht voor een van de allergrootste, maar ook een van de onbekendste natuurbedreigingen in Nederland: de zandhonger in de Oosterschelde.
Katse Plaat
Vanavond is er in Nieuwsuur (22.00 uur op NED 2) aandacht voor de zandhonger in de Oosterschelde. Onze belangenbehartiger voor de Oosterschelde, Bjorn van de Boom, vertelt vanaf een zandplaat over de zandhonger; een grote bedreiging voor de duizenden vogels en zeehonden die de Oosterschelde hard nodig hebben voor hun bestaan.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Goes
 
Meer dagje uit tips in Goes

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Goes »