Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Horst aan de Maas

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Horst aan de Maas
Uittips van bezoekers over Horst aan de Maas:
Aardbeienland
Mensen bezoek dit park echt nooit, behalve een speurtocht waarin geen logica zit, door slecht onderhouden perkjes en een paar glijbanen en .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Aardbeienland
Erg teleurstellend. Eigenaar heeft geen besef van klantvriendelijkheid en de eigenares denk dat iedereen gratis haar aardbeienplantsoentje .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Aardbeienland
Twee jaar geleden vol enthousiasme dit park bezocht . Afgelopen zaterdag 23 juli 2016 dachten wij ...... Heel enthousiast nog .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Horst aan de Maas:
Stippelberg
Dit grote natuurgebied heeft twee gezichten. Enerzijds de uitstraling van een landgoed, met een landhuis met statige lanen en rododendron struiken. In het westen vind je een dennenbos met bijzondere 'stippels' in het landschap, bovenop de Milheezerbreuklijn.
De Banen
Water- en rietvogels genieten van de natuur op en rond de zand- en grindwinning. Fiets over de stuwwal, maak een korte wandeling en kijk over het gebied uit met plassen, hagen en bosjes. Vergeet je verrekijker niet om de vele vogels te spotten!
Koningsven
Klein maar fijn: Koningsven was ooit een van de mooiste moerasgebieden van Nederland. Door ontginning ging dat echter verloren. Natte natuur krijgt in de toekomst een nieuwe kans dankzij een grootschalig initiatief, waar ook dit gebied vlak bij Sint-Jansberg en het Reichswald onder valt.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Horst aan de Maas
 
Meer dagje uit tips in Horst aan de Maas

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Horst aan de Maas »