Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Weert

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Weert
Uittips van bezoekers over Weert:
Gotcha Weert
Het café en de bioscoop zijn gezellig ingericht en de sfeer is goed, het enige nadeel vind ik de zoute popcorn die de laatste malen dat ik .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Cultureel Lint
Dat Weert rijk is aan cultuur en kunst blijkt wel weer uit de volle programmering tijdens het Cultureel Lint op zondag 23 september 2012 in .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
stad in het groen
Weert is een stad met een mooie kern, omgeven door mooie bossen en een mooi recreatiegebied. Kortom voor iedereen wat wils, je kunt .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Weert:
Tungelerwallen
Bijenwolf, harkwesp, mierenleeuw en de grote rupsendoder, de ene naam is nog vreemder dan de andere en deze insecten vindt je op de Tungelerwallen. Dit mooie natuurgebied vindt je ten zuiden van Weert. Vergeet je insectengids niet!
Stramprooierheide
Het natuurgebied Stramprooierheide bestaat uit een afwisselend landschap. Kom wandelen over heideveldjes, kleinschalige akkers rijk aan akkerkruiden en door naaldbossen.
Kempen-Broek
Op de grens van Belgisch en Nederlands Limburg met Noord-Brabant ligt Kempen-Broek. Kom genieten van een groot, eigenzinnig landschap dat zich niet aan grenzen stoort.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Weert
 
Meer dagje uit tips in Weert

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Weert »