Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Valkenswaard

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Valkenswaard
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Valkenswaard:
Valkerij en Sigarenmakerij Museum
Wij hebben genoten van de man die daar zowat zijn hele leven sigaren met de hand maakte en die dat ook nog doet op aanvraag. Super ! De .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Valkerij en Sigarenmakerij Museum
Geweldig dat Valkerij Museum, vooral de mensen met een passie die dit uitvoeren. Meneer Sjakkie de Valkenier van Valkenswaard Ik genoot .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Valkerij en Sigarenmakerij Museum
Valkenswaard is 1 van de weinige plekken ter wereld, die zijn geschiedenis in haar naam meedraagt. Het is daarom 'waard' om 'waardig' over .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Valkenswaard:
Malpie
Wandel of fiets over de vele paden op de Malpiebergse heide en het bosgebied vlak bij Eindhoven en Valkenswaard. Geniet er van het ruimtelijke gevoel.Natuurgebied Malpie is een deel van een veel groter heidegebied van gemeente Valkenswaard.
Dommeldal
Dwaal eindeloos rond in misschien wel het mooiste beekdal van Noord-Brabant. Wandel of fiets door een fraai landschap met houtwallen, hooilanden, weilanden, bos, heideveldjes en poelen. Je ziet altijd wel een aantal van de ruim 50 verschillende broedvogels!
Maaij
Maak in natuurgebied Maaij kennis met de eeuwenoude historie van het vijvercomplex en de omgeving en geniet van de vele vogels in dit waterrijke gebied in het Beekloopdal in het zuidoosten van Noord-Brabant vlak bij Bergeijk.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Valkenswaard
 
Meer dagje uit tips in Valkenswaard

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Valkenswaard »