Muziek, concertzaal en poppodium in Zoetermeer

Kies de gewenste categorie   
Muziek, concertzaal en poppodium in Zoetermeer
Uittips van bezoekers over Zoetermeer:
Speelparadijs De Ballebak Zoetermeer
Allereerst, weinig parkeerplaatsen! Het was zeer slecht te noemen. Het was overal vuil voor de kinderen. Toiletten waren smerig, eten was .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Dutch Water Dreams - Open dag
Kom naar Dutch Water Dreams! Dutch Water Dreams is het grootste wildwatersportcomplex van Europa waar je kunt indoorsurfen, bodyboarden, .. verder »
3 personen vinden dit leuk
beleef de sweet lake big five
In Zoetermeer kan je de big five in 2 dagen beleven; Ga skieen in Snowworld, Schaatsen in Silverdome,raften en watersurfen in Dutch Water .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Zoetermeer:
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
Polder Schieveen
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
Polder Noord Kethel
De genomineerde stadsinitiatieven voor Rotterdam zijn bekend. Twee van de acht inzendingen pleiten voor meer groen in en rondom Rotterdam. Zo wil Ravottuh natuurlijke ruimte voor kinderen creeren. De groene marathon verbindt stukken stadsnatuur zodat er een 42 lange natuurroute ontstaat.
 
Dichtstbijzijnde concertzalen en poppodia in de omgeving van Zoetermeer
Gebr de Nobel Gebr de Nobel
Leiden
1 review | 0% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Zoetermeer

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Zoetermeer »