Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Biënnale Eindhoven

15 t/m 24 maart 2024 | Domusdela | Eindhoven
 vindt dit leuk
(14 stemmen)
79%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2024 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Van vrijdag 15 maart tot en met zondag 24 maart 2024 vindt de allereerste Biënnale Eindhoven plaats. Domusdela in Eindhoven vormt de perfecte setting voor een reis langs uiteenlopende kunstwerken van meer dan 40 nationale en internationale kunstenaars.

De Biënnale is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld; exclusief, groots en meeslepend.

Tijdens de voorgaande edities in andere steden van de Biënnale is de organisatie er in geslaagd om ruim 23.000 bezoekers een brede selectie kunst van meer dan 40 verrassende kunstenaars te tonen. Net zoals voorgaande edities, zullen ook in Eindhoven diverse activiteiten rondom het evenement georganiseerd worden en wordt er samengewerkt met scholen en verenigingen uit de regio. Samen met sponsoren worden er diverse thema- en netwerkavonden georganiseerd.

Programmering
Naast dat de side-events van de partners, zoals Rabobank en Porsche en de Biënnale Brasserie voor een ware belevenis zorgen, zullen ook de prachtige stands van partner en juwelier Schaap en Citroen in de weekenden te bezoeken zijn.
“ De belevingsexpositie waar kunst en culinair samenkomen, dit jaar voor het eerst in Eindhoven ”
Uiteraard kunt u tijdens deze editie van de Biënnale de nieuwste kunstwerken van de kunstenaars bewonderen. De kunststromingen zijn klassiek modern, expressief en figuratief. In de breedste zin van het woord en in verschillende kunstvormen, zoals schilder-, beeldhouw-, glas- en fotokunst.

Voor wie?

Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

15 t/m 24 maart 2024

Openingstijden Biënnale Eindhoven:
Maandag t/m donderdag: 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 11.00 – 18.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De regulier toegangsticket is €12.

Bezoekersinformatie

Domusdela
Kanaalstraat 4
Eindhoven
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Ook interessant

  • Radio Museum Reusel
    Reusel
  • Willem Twee poppodium
    's-Hertogenbosch
  • WeddingFair Oisterwijk
    Oisterwijk

Uitgelicht