Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Eindhoven

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Eindhoven
Uittips van bezoekers over Eindhoven:
Het paviljoen in de genneper parken
Een van de prettigste plekjes van eindhoven als het warm is ! Ideaal terras in of uit de zon, lekker eten 2x trampoline en midgetgolf als .. verder »
7 personen vinden dit leuk
De Ontdekfabriek
Geweldig! Waar vind je dat nog. Dat je kinderen vrijuit kunnen spelen, creatief bezig zijn en hun bouwwerken mee naar huis mogen nemen? .. verder »
2 personen vinden dit leuk
preHistorisch Dorp
Geweldig, voor jong en oud wij dachten zijn 55 + nou dat is aardig maar dat hebben we zo bekeken maar het was interresant boeiend en .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Eindhoven:
Malpie
Wandel of fiets over de vele paden op de Malpiebergse heide en het bosgebied vlak bij Eindhoven en Valkenswaard. Geniet er van het ruimtelijke gevoel.Natuurgebied Malpie is een deel van een veel groter heidegebied van gemeente Valkenswaard.
Dommeldal
Dwaal eindeloos rond in misschien wel het mooiste beekdal van Noord-Brabant. Wandel of fiets door een fraai landschap met houtwallen, hooilanden, weilanden, bos, heideveldjes en poelen. Je ziet altijd wel een aantal van de ruim 50 verschillende broedvogels!
Mirandolles Heike
Mirandolles Heike is vernoemd naar ‘Mejuffrouw G.L.C.A. Mirandolle’ die dit kleine bosgebied met hooilandjes in 1940 aan Natuurmonumenten schonk. Het gebied ligt naast de snelweg. In het bos vind je kunstzaal Hoge Hees. Er liggen in dit kleine natuurgebied enkele wildtunnels.
 
Meer dagje uit tips in Eindhoven

Copyright 2017 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Eindhoven »