Inloggen

10 x Paasmarkten en Paasfairs

Links: © Koos Visser - Koos VisserRechts: Trotsmarkt bij Kasteel Rosendael
Op eerste en tweede paasdag worden er leuke Paasmarkten en Paasfairs georganiseerd. Lekker struinen langs kramen met mooie producten en genieten van de gezellige sfeer.

Bij een aantal markten zijn er ook leuke kinderactiviteiten, zoals paaseieren zoeken. Bekijk hieronder 10 x Paasmarkten en Paasfairs.

1. Wollig Landleven fair Oldeberkoop

Wollig Landleven fair Oldeberkoop
Op 1ste paasdag is de Wollig Landleven fair met Wol, Lifestyle en Streekproducten in Oldeberkoop. Tientallen standhouders presenteren dan hun producten en specialiteiten met passie en vakmanschap.
Zondag 17 april 2022 | Oldeberkoop (Friesland)

2. Pasen op Kasteel Rosendael

Tijdens de Paasdagen is er van alles te doen in en om kasteel Rosendael. Er is de Trots Paasmarkt met leuke kinderactiviteiten passend bij de tijd van het jaar. Ook kunnen kinderen een Paasspeurtocht doen in het park van het kasteel.
Zondag 17 april en maandag 18 april 2022 | Rozendaal (Gelderland)

3. Paasmarkt Orvelte

Paasmarkt Orvelte
De Paasmarkt in Orvelte bruist van gezelligheid op eerste Paasdag. Goede kwaliteit stands in de sfeer die bij dit fraaie monumentale dorpje passen. Orvelte is een autovrij dorpje met leuke winkeltjes, terrassen, klinkerweggetjes en prachtige veelal riet gedekte boerderijen.
Zondag 17 april 2022 | Orvelte (Drenthe)

4. Paasmarkt Vlissingen Boulevard

Traditioneel op 1e paasdag weer een Paasmarkt op de Boulevard in Vlissingen. Kom shoppen bij de diverse kramen, er is echt voor ieder wat wils.
Zondag 17 april 2022 | Vlissingen (Zeeland)

5. Paasfair Middelburg

Paasfair Middelburg
Een 3 daags evenement op de markt in hartje van Middelburg. Op de Paasfair vind je antiek, curiosa, brocante, verzamelobjecten. Te veel om op te noemen, kom gezellig kijken.
Zaterdag 16 t/m maandag 18 april 2022 | Middelburg (Zeeland)

6. Paasmarkt Panningen

Tweede Paasdag staat Panningen al jarenlang in het teken van de mega Paasmarkt. In het centrum staan ruim 400 marktkraampjes opgesteld (3 kilometer!) met allerlei artikelen.
Maandag 18 april 2022 | Panningen (Limburg)

7. FeelGood Market

FeelGood Market
Op 1e paasdag organiseert de FeelGood Market naast de markt ook gezellige paasactiviteiten, zoals eieren beschilderen en paaseieren zoeken. Daarnaast kun je natuurlijk ook genieten van fijne live muziek, heerlijke hapjes, activiteiten en good vibes.
Zondag 17 april 2022 | Eindhoven (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Paasmarkt Diever

In Diever wordt, net als vanouds, op tweede paasdag een paasmarkt met kermis georganiseerd. Jaarlijks bezoeken vele mensen deze markt in het mooie brinkdorp Diever.
Maandag 18 april 2022 | Diever (Drenthe)

9. Winschoter Paas Event

Het Winschoter Paas event bestaat uit een gezellige Paasmarkt in Groningen op tweede Paasdag. Naast de braderie met rommelmarkt is er ook een truckrun, kinderactiviteiten, live muziek en entertainers.
Maandag 18 april 2022 | Winschoten (Groningen)

10. Lente Fair

Lente Fair
Het erf van Wijngaard Um d ’n Olden Smid verandert op tweede Paasdag in een gezellige lentemarkt! Er zijn stands met streekproducten, natuur, kunst, hergebruikte producten en natuurlijk ook verschillende stands met planten, stekjes e.d voor aantrekkelijke prijsjes.
Maandag 18 april 2022 | Velswijk (Gelderland)

11. Andere Paasuitjes

Natuurlijk zijn er naast de Paasmarkten nog veel meer leuke evenementen en uitjes. Bekijk ze hier.

Halloween Activiteiten 2022 - Lekker griezelen en magie beleven voor kinderen
Wat te doen dit weekend?
Rondvaarten in Nederland - Ontdek een stad of regio vanaf het water
Kunstmarkten en Kunstroutes in oktober