Inloggen

Deze Kerstmarkten kun je bezoeken in november 2022

Links: kerstfairhuisdoorn.nlRechts: winterheerlijckheid.nl
De eerste kerstmarkten en kerstfairs gaan van start in november. Kom alvast helemaal in de stemming voor de feestdagen en laat je onderdompelen met al het moois wat standhouders bieden voor een sfeervolle kerst!

Bereid je voor op de feestelijke wintermaanden en bezoek een leuke Kerstmarkt of Kerstfair in november 2022.

1. Kerstfair Huis Doorn

Kerstfair Huis Doorn
Kerstfair Huis Doorn, op het domein Huis Doorn heeft ruim 100 mooie en gezellige stands. Doe ideeën op om binnen & buiten nog meer in Kerstsfeer te brengen, een mooie tafel te dekken en ontdek de homemade lekkernijen die je tijdens kerst op tafel kan zetten.
3 t/m 6 november 2022 | Doorn (Utrecht)

2. Winter Heerlijckheid

De fair Winter Heerlijckheid strijkt neer op Kasteel Warmelo. De mooie omgeving, het landgoed en kasteel met 100 standhouders zorgen voor een sfeervol decor. De duizenden twinkelende lichtjes en knisperende vuurkorven maken het ultieme wintergevoel compleet.
11 t/m 13 november 2022 | Diepenheim (Overijssel)

3. Spirit of Winter

Spirit of Winter
Spirit of Winter is terug in november! Dat wordt weer genieten van de winterse warme gezelligheid met duizenden lichtjes en knapperende vuurtjes in de lanen van Paleis Het Loo waar je heerlijk kunt Wintershoppen.
16 t/m 20 november 2022 | Apeldoorn (Gelderland)


4. Winterfair Heinkenszand

De hallen van De Stenge in Heinkenszand staan weer helemaal in het teken van de winter en de komende feestdagen. Daar wordt de altijd zeer druk bezochte Heinkenszandse winterfair, de gezelligst kerstmarkt van Zeeland, gehouden.
18 t/m 21 november 2022 | Heinkenszand (Zeeland)

5. Castle Christmas Fair

Castle Christmas Fair
Op de historische Buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid wordt dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden. Wederom wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshop, sfeervolle (big)bands en (kerst)koren.
17 t/m 20 november 2022 | Velsen-Zuid (Noord-Holland)

6. Christmas and Vintage op Kasteel Daelenbroeck

Vele brocanteurs komen met hun mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland en toveren Kasteel Daelenbroeck om tot een sprookjesachtige kersfair. Zij verrassen met kramen vol oude kerstballen, oude meubeltjes, stoer, industrieel, en romantisch brocante.
19 en 20 november 2022 | Herkenbosch (Limburg)

7. Country & Christmas Fair

Country & Christmas Fair
De tuinen rondom het Kasteel van Kasteel de Haar is het decor voor de Country & Christmas Fair. Er zijn vele leuke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod, muziek in stijl en diverse workshops.
22 t/m 27 november 2022 | Haarzuilens (Utrecht)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Winterfair Amerongen

Een gezellige Winterfair tegenover Kasteel Amerongen. Op de mooie laan omgeven door hoge bomen staan sfeervolle kramen, kun je op de foto in een echte arrenslee, is er een lampionnenoptocht en nog veel meer.
26 november 2022 | Amerongen (Utrecht)

9. Winterfair Appelscha

Een nieuw soort Winter Fair doet zijn intrede in Appelscha. Het winterevenement wordt geopend door midwinterhoornblazers. Bijzondere creatieve standhouders, heerlijke streekproducten en foodtrucks staan voor u klaar.
26 en 27 november 2022 | Appelscha (Friesland)

10. Kerstmarkt Gemeentegrot

Kerstmarkt Gemeentegrot
Bezoek de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse Kerstmarkt van Europa! Onderscheidend en in een zeer bijzondere entourage doordat deze georganiseerd wordt in het gangenstelsel van een echte mergelgrot.
18 november t/m 30 december 2022 | Valkenburg (Limburg)

11. Kerstmarkt Fluweelengrot Valkenburg

De Fluweelengrot in Valkenburg aan de Geul wordt omgetoverd tot de unieke, sfeervolle, internationaal bekende ‘Kerstmarkt Fluweelengrot’. Met handgemaakte kerstdecoratie voor thuis, kerstcadeaus vooronder de boom en alles ademt die fonkelende kerstsfeer.
18 november t/m 30 december 2022 | Valkenburg aan de Geul (Limburg)

12. Nog veel meer Kerstmarkten en Kerstfairs

Uiteraard zijn er nog veel meer kerstmarkten en kerstfairs in Nederland. Beleef de warme wintersfeer in een vaak sprookjesachtige omgeving en bezoek een kerstmarkt op een kasteel, een kerstmarkt in Dickensstijl of kerstmarkt in een grot. Ook zijn er talloze leuke wintermarkten en winterse evenementen door heel Nederland. Bekijk de Kerstmarkten agenda waar je de heerlijke sfeer van de decembermaand kunt vinden.


De mooiste tuinen in Nederland
Deze gratis evenementen kun je in juni 2023 bezoeken
Leer alles over kaas bij een kaasmarkt - kaasmuseum of kaasboerderij
De leukste fairs en markten in juni 2023