Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Assen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Assen
Innofuture
Gesponsord
Probeer alles zelf uit op dit grote Tech-Event in Emmen, op 2 feb..
Uittips van bezoekers over Assen:
Drents Museum
Prachtig nieuw museum met een vaste expositie over de historie van Assen en Drenthe met oa het veenlijk ( meisje van Yde) en wisselde .. verder »
6 personen vinden dit leuk
Kleine stad met grootse uitstraling
Na de Chinese en Noorse oudheden in het Drents museum, nu Rusland aan de beurt. Ook Lenin is groots aanwezig op de kop van de Vaart, nabij .. verder »
4 personen vinden dit leuk
het grootste poppenhuis van nederland
In Assen ( zowiezo al een leuke gezellige stad!) staat het Drents museum. Een prachtig gebouw waar oud en nieuw elkaar omarmd. Nu ook te .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Assen:
Hiemstrastate
Ter ere van de komende troonswisseling plant Drentse gedeputeerde Henk van de Boer op 29 april 2013 een koningslinde op landgoed Hiemstrastate bij Hooghalen. Samen met de bewoners van het landgoed Pascalle Verhees en Philip Wildevuur decoreert de gedeputeerde een linde als herinnering aan de inhuldiging van prins Willem Alexander tot koning.
Norger Esdorpenlandschap
Natuurmonumenten heeft samen met Hotel Karsten in Norg een najaarsarrangement voor u samengesteld. In een op en top gezellig Drents hotel kunt u genieten van lekker eten, een gemoedelijke sfeer en maakt u kennis met het Norger Esdorpenlandschap en het Fochteloerveen.
Vijftig Bunder
Vijftig Bunder is een klein heidegebied omzoomd door bosjes op de flank van het beekdal van de Drentse Aa. U vindt hier dop- en struikheide en prachtige planten als gevlekte orchis, valkruid en klokjesgentiaan.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Assen
 
Meer dagje uit tips in Assen

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Assen »