Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Dordrecht

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Dordrecht
Uittips van bezoekers over Dordrecht:
theetje drinken
Bij het VVV kun je de combinatie theetje drinken kopen. je maakt dan in eigen volgorde een dagje met een chocolade proeverij, een boottocht .. verder »
24 personen vinden dit leuk
stad van de gebroeders de Witt
Als je dag hebt om Dordt (zoals de Dordtenaren Dordrecht noemen) te bekijken stel ik voor dat je op je gemak naar de binnenstad wandelt, de .. verder »
10 personen vinden dit leuk
de oudste stad van Holland
Maak een stadswandeling door "oud Dordrecht". Geniet van de historische panden en rust uit op een terrasje of in één van de leuke .. verder »
8 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Dordrecht:
Oosterheide
Gemeente Oosterhout heeft totaal 110 ha natuur gegund aan Natuurmonumenten. Omwonenden van het natuurgebied De Randzone kunnen meedoen en meedenken bij de inrichting van dit stuk natuur.
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
Lange Maten
Met haar kwetsbare heideveldjes is de Lange Maten een gebied waar vooral de natuur haar gang kan gaan. Je kunt door een klein deel van dit natuurgebied nabij Zundert wandelen en genieten van de natuur.
 
Meer dagje uit tips in Dordrecht

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Dordrecht »