Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Ridderkerk

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Ridderkerk
Uittips van bezoekers over Ridderkerk:
blijdorp
Volgend weekeind wordt er een nieuw dierenverblijf geopend in Blijdorp en dan is de entree 10 euro!!!
1 persoon vindt dit leuk
Oudheidkamer Ridderkerk
Geweldig zo de oudheid van Ridderkerk terug te zien en een enthousiaste medewerker neemt de tijd om je alles uit te leggen. Er is zelfs de .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Schilderworkshop Natas-art
Bij Vermaak aan de Maas in Ridderkerk kun je een leuke schilderworkshop volgen. Hierbij kun je foto's en materialen combineren met .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Ridderkerk:
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
Polder Schieveen
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Ridderkerk
 
Meer dagje uit tips in Ridderkerk

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Ridderkerk »