Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Alblasserdam

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Alblasserdam
Uittips van bezoekers over Alblasserdam:
De nieuwe haven, waar de Waterbus afmeert
Beleef een vaartocht over de rivier de Noord, de Nieuwe Maas of de Merwede. Stap uit in Dordrecht, Ridderkerk of Rotterdam om te shoppen, .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Alblasserdam:
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
Kadelanden
Midden in het Groene Hart ligt een uitgestrekt veenweidegebied: de Kadelanden. De drassige graslanden langs een duizend jaar oude houtkade zijn zowel ‘s winters als in de zomer een belangrijke standplaats voor uiteenlopende soorten vogels. Via het Veldzichtpad wandel je hier langs!
Polder Schieveen
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Alblasserdam
 
Meer dagje uit tips in Alblasserdam

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Alblasserdam »