Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Nieuwkoop

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Nieuwkoop
Uittips van bezoekers over Nieuwkoop:
Interessante vogels.
Bezoek het natuurgebied "De Groene Jonker" in Noorden bij Nieuwkoop.
1 persoon vindt dit leuk
Zwembad Aarweide
De openingstijden, vriendelijk badpersoneel en vrijwilligers, grote speelweide, zowel voor peuters als het oudere kind zijn er zwemplekken .. verder »
klein dorpje, veel historie en natuurschoon
De nieuwkoopse plassen bieden alles wat je mag verwachten . Van rietlanden tot bonken ,van prachtige orchideen tot aalscholvers . In het .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Nieuwkoop:
Nieuwkoopse Plassen
Natuurmonumenten organiseert in samenwerking met de NCBD (Ned.Chr.Bond van Doven) op de Nieuwkoopse Plassen een vaartocht voor dove mensen. Speciaal voor deze excursie is de NGT-gebarentolk Sebastiaan Boogaard aanwezig. De deelnemers ontdekken de natuur en de cultuurhistorie van de Nieuwkoopse Plassen met behulp van gebarentaal, ruiken, proeven en voelen.
Groene Jonker
Op zaterdag 17 mei wordt op de Nieuwkoopse Plassen een boottocht georganiseerd voor mensen met een visuele beperking. Natuurmonumenten wil graag toegankelijk zijn voor iedereen die van haar natuurgebieden wil genieten. Tijdens de excursie zal zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van de zintuigen ‘horen’, 'proeven', ‘ruiken’ en ‘voelen’.
Bovenlanden Kromme Mijdrecht
Op de grens van Zuid-Holland en Utrecht ligt natuurgebied Bovenlanden Kromme Mijdrecht. Deze vogelrijke natuur van de Groene Jonker is een bezoek waard! Je kunt hier genieten van kievit, fuut, lepelaar en de blauwborst en alle bijzondere bloemen die hier bloeien.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Nieuwkoop
Zwembad De Kuil Zwembad De Kuil
Bodegraven
100% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Nieuwkoop

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Nieuwkoop »