Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Rijswijk

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Rijswijk
Amsterdam Light Festival
Gesponsord
De historische binnenstad van Amsterdam als groot Openlichtmuseum ..
Uittips van bezoekers over Rijswijk:
Rijswijkse Schouwburg
Heb daar ooit een theatervoorstelling gezien,voelde mij net een prinses omdat ik niet vaak uit ga en een mooie jurk had gemaakt waar .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Rijswijkse Schouwburg
Prima theater waar veel leuke voorstellingen worden gegeven. Goede service bij de kassa en de bar. Ook is er eenr restaurant zodat je voor .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Rijswijkse Schouwburg
Een fijn theater niet te groot ! Altijd na de voorstelling gratis drankje ! Vriendelijk personeel en leuke agenda, goed parkeren.
Wandelen en fietsen in de omgeving van Rijswijk:
Eendenkooi Schipluiden
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
Polder Noord Kethel
De genomineerde stadsinitiatieven voor Rotterdam zijn bekend. Twee van de acht inzendingen pleiten voor meer groen in en rondom Rotterdam. Zo wil Ravottuh natuurlijke ruimte voor kinderen creeren. De groene marathon verbindt stukken stadsnatuur zodat er een 42 lange natuurroute ontstaat.
Vlietlanden
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Rijswijk
 
Meer dagje uit tips in Rijswijk

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Rijswijk »