Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Voorschoten

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Voorschoten
Uittips van bezoekers over Voorschoten:
van alles voldoende!
Vanuit Voorschoten naar de Horsten fietsen via het theehuis. De andere kant op langs de Vliet naar Leidschendam waar je aankomt bij de .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Kasteel Duivenvoorde
Mooi kasteel tussen leidschendam en Voorschoten waar je een rondleiding kunt krijgen. Wel vooraf reserveren.
Kasteel Duivenvoorde
Dat men zijn fototoestel niet vergeet. Een dagje uittrekt om alles te kunnen zien. Heerlijk kan lunchen daar. Het jaargetijde wanneer je .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Voorschoten:
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
Polder Schieveen
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
Polder Noord Kethel
De genomineerde stadsinitiatieven voor Rotterdam zijn bekend. Twee van de acht inzendingen pleiten voor meer groen in en rondom Rotterdam. Zo wil Ravottuh natuurlijke ruimte voor kinderen creeren. De groene marathon verbindt stukken stadsnatuur zodat er een 42 lange natuurroute ontstaat.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Voorschoten
Gebr de Nobel Gebr de Nobel
Leiden
1 review | 0% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Voorschoten

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Voorschoten »