Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Lelystad

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Lelystad
Zwembad De Koploper Zwembad De Koploper
Lelystad
100% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Lelystad:
Speelparadijs Ballorig Lelystad
Wij vonden Ballorig erg leuk voor de kinderen, maar dat je ook 7 euro moet betalen voor een baby die in de wagen ligt vindt ik een beetje .. verder »
4 personen vinden dit leuk
De Tip van Lelystad
Het Nieuwland Polder Museum erg leuk om heen te gaan met ouders maar ook met je klas. Interessant maar ook heel erg leuk. Je kunt er met .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Bataviawerf
Leuk namaak stadje. Veel winkels , met veel goedkopere merkartikelen, en heel gezellig. Gezellige eetgelegenheden.
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Lelystad:
Harderbos
Het Harderbos is een groene oase aan de oever van het Veluwemeer bij Harderwijk. Maak een wandeling over het vlonderpad, bezoek de vogelkijkhut of ga met de boswachter op zoek naar beversporen. Voor kinderen zijn er een ontdekbos en avonturenroute.
Harderbroek
Wekenlang waren de boswachters en vrijwilligers van het Harderbroek opgetogen over de ottersporen die in het gebied gevonden waren. Zou de otter een nieuwe bewoner van dit natuurgebied worden? Aan deze hoop kwam een einde toen bleek dat er bij Harderwijk een otter was doodgereden.
Kievitslanden
Natuurmonumenten en Waterschap Zuiderzeeland zijn gestart met de werkzaamheden voor het project ’Natuurherstel Kievitslanden’. Dit project omvat het verbeteren van de waterhuishouding van de Kievitslanden, de verlenging van de Mosseltocht en de verhoging van de dijkvoet van de Harderdijk.
 
Meer dagje uit tips in Lelystad

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Lelystad »