Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Nijmegen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Nijmegen
Pathé Nijmegen Pathé Nijmegen
Nijmegen
0% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Nijmegen:
Nationaal Fietsmuseum Velorama
Afgelopen weeken zijn we hier geweest en het was zeker de moeite waard. Echt alle soorten fietsen vanaf het prille begin. Je zou ze zo .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Nijmegen
De Kaai aan de Waalkade
3 personen vinden dit leuk
muZIEum
Echt een bijzondere ervaring. Je wordt ontvangen in de foyer van de Stadsschouwburg. Hier krijg je uitleg over de tour die plaats vindt in .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Nijmegen:
Heumensoord
Tijdens een zonovergoten buitenspeelmiddag konden bewoners van de Nijmeegse wijk Brakkenstein gisteren kennismaken met Heumensoord. Ben jij ook nieuwsgierig naar dit natuurgebied bij Nijmegen, noteer dan vast in je agenda: 8 september publieksdag Heumensoord.
Hengstdal
Aan de rand van Nijmegen vind je het Hengstdal, een pareltje van de natuur. Vlak buiten de drukte van de stad wandel je zo het natuurgebied in. Loop heerlijk in de buitenlucht door de natuur tussen beuken, eiken, meidoorns en hazelaars!
Mookerheide
Dwaal over de Mookerheide en wandel op het voormalige landgoed met voormalig jachtslot. Ten oosten van Mook vind je een gaaf heidegebied omringd door bos en landbouwgrond. Ten noorden van Mook ligt het voormalige landgoed Mookerheide met een jachtslot dat als restaurant in gebruik is.

 
Meer dagje uit tips in Nijmegen

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Nijmegen »