Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Cuijk

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Cuijk
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Cuijk:
Boeren leven in Gassel
Wij hadden met onze buurtvereniging ook als thema het boerenleven in Gassel We mochten naar een koeien stal gaan kijken waar ze met een .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Expo Schilderkunst Kasteel Geldrop 1 juli-26 aug.
1 juli-26 aug Expo Steffen Wolthuizen Expositie “Een leven vol schilderkunst” in Kasteel Geldrop. De herdenking van de honderdste .. verder »
Kinderspeelland DippieDoe Cuijk
Is per 1-1-2015 gestopt.
Wandelen en fietsen in de omgeving van Cuijk:
Rivierduintjes
Natuurgebied Rivierduintjes ligt in het winterbed van de Maas bij Plasmolen. Je vindt hier een van de weinige, gave restanten van oorspronkelijke rivierduinen die nog begroeid zijn met oude meidoornhagen.
Mookerheide
Dwaal over de Mookerheide en wandel op het voormalige landgoed met voormalig jachtslot. Ten oosten van Mook vind je een gaaf heidegebied omringd door bos en landbouwgrond. Ten noorden van Mook ligt het voormalige landgoed Mookerheide met een jachtslot dat als restaurant in gebruik is.
Sint-Jansberg
Je vindt hier zeer gevarieerde natuur en cultuur: een fraai landgoed met beboste hellingen, moeras en akkers. Wandel door oude loof- en naaldbossen en langs bronbeken. Geniet op de berg van het uitzicht, bezoek de watermolen en luister naar de vele vogels in het gebied.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Cuijk
 
Meer dagje uit tips in Cuijk

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Cuijk »