Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Bellingwedde

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Bellingwedde
Uittips van bezoekers over Bellingwedde:
MOW - Museum De Oude Wolden
Het mow mag dan in een wat vergeten uithoek van Groningen liggen, de mix van moderne kunst en streekgebonden cultuurhistorie maakt een .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
MOW - Museum De Oude Wolden
Een frise opstelling van zeer divers textiel, de tentoonstelling is met veel aandacht ingericht. Het museum is mooi gelegen in het groen, .. verder »
Buddha in Beeld
Buddha in Beeld gaat echt bij Bellingwolde horen, want voor de 19e keer organiseren Willemien van Heck en Wim Mulder dit unieke evenement. .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Bellingwedde:
Dal van de Ruiten A
Het platteland is flink veranderd. Vroeger wemelde het boerenland van het leven, tegenwoordig is het er vooral stil. Kan dat anders? Die vraag stellen Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant aan de inwoners van Noord-Nederland. Doe jij mee?
Dollard
De Dollard was tot in de veertiende eeuw bewoond land onder invloed van een wispelturige Waddenzee. Vanaf de Marcellusvloed in 1362 nam het water regelmatig bezit van de Dollard. Als de zee zich terugtrok, volgden inpolderingen.
Voolhok
Een wandeling door het bijzondere wierdenlandschap van Biessum en Uitwierde. Al eens gelet op de verhogingen die je bij sommige dorpen in Noord Groningen ziet? Grote kans dat het oude wierden zijn; kunstmatig opgeworpen heuvels die mensen vroeger bescherming boden tegen het hoogwater.Geniet van het weide landschap, neem een kijkje op de dijk, de Waddenzee is ieder jaargetijde mooi.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Bellingwedde
Doe Museum Doe Museum
Veendam
2 reviews | 67% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Bellingwedde

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Bellingwedde »