Theater, bioscoop en schouwburg in Oosterhout

Kies de gewenste categorie   
Theater, bioscoop en schouwburg in Oosterhout
Uittips van bezoekers over Oosterhout:
Shop je groen in de Pop-Up Groene Winkelstraat.
Kom op zaterdag 8 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur naar de Heuvel in Oosterhout. Je vindt er bijvoorbeeld biologische melk, lokale .. verder »
2 personen vinden dit leuk
WINKELSTAD OOSTERHOUT WOH(WOOO); ALTÍJD GEZELLIG!!
Wat een storp als Oosterhout vóór heeft op andere steden of dorpen, is dat je er het beste van 2 werelden vindt. Echte stadse elementen, .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Brabants Museum Oud Oosterhout
Wij hebben een geweldig begin van onze familiedag gehad, vooral de rondleiding door Willem en Frits was in een woord geweldig. We wisten .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Oosterhout:
Oosterheide
Gemeente Oosterhout heeft totaal 110 ha natuur gegund aan Natuurmonumenten. Omwonenden van het natuurgebied De Randzone kunnen meedoen en meedenken bij de inrichting van dit stuk natuur.
Chaamse Beek
Je wandeling start ten noorden van Chaam, maar je kunt ook vertrekken vanuit het centrum vanaf bijvoorbeeld cafe Bellevue, de route wordt dan 2 km langer en is vanaf hier NIET gemarkeerd. Volg voor de wandeling (vanaf de Dasmussenstraat) de blauwe pijlen. Wanneer je gaat wandelen in het Brabantse natuurgebied ’t Broek, is het raadzaam laarzen of goede waterdichte schoenen aan te doen, de bijnaam van de wandelroute is niet voor niets Laarzenpad!
Markdal
Het Markdal dankt zijn naam aan de beek De Mark, die door de weilanden ten zuiden van Breda stroomt. Een deel van De Mark heeft haar oorspronkelijke slingerende loop weer terug.
 
Dichtstbijzijnde theaters en bioscopen in de omgeving van Oosterhout
Kinepolis Breda Kinepolis Breda
Breda
0% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Oosterhout
Evenementen | Museum & Exposities | Theater & Film

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Oosterhout »