Inloggen

Deze Kerstmarkten kun je bezoeken in november

Links: KerstFair Huis DoornRechts: © Bertil van beek - Castle Christmas Fair
De eerste kerstmarkten en kerstfairs gaan van start in november. Kom alvast helemaal in de stemming voor de feestdagen en laat je onderdompelen met al het moois wat standhouders bieden voor een sfeervolle kerst!

Bereid je voor op de feestelijke wintermaanden en bezoek een leuke Kerstmarkt of Kerstfair in november 2023.

1. Kerstfair Huis Doorn

Kerstfair Huis Doorn
Kerstfair Huis Doorn, op het domein Huis Doorn heeft ruim 100 mooie en gezellige stands. Doe ideeën op om binnen & buiten nog meer in Kerstsfeer te brengen, een mooie tafel te dekken en ontdek de homemade lekkernijen die je tijdens kerst op tafel kan zetten.
2 t/m 5 november 2023 | Doorn (Utrecht)

2. Castle Christmas Fair is geannuleerd

Helaas gaat de Castle Christmas Fair in 2023 niet door. Door verscherpte richtlijnen kan deze niet plaatsvinden. Er is hard gewerkt aan een oplossing, maar deze heeft langer op zich laten wachten dan was voorzien. De organisatie vindt het daarom onverantwoord op deze korte termijn editie 2023 te laten plaatsvinden. In 2024 wordt de Castle Christmas Fair gehouden van 28 november t/m 1 december november 2024.
16 t/m 19 november 2023 (geannuleerd) | Velsen-Zuid (Noord-Holland)

3. Spirit of Winter

Spirit of Winter
Spirit of Winter is terug in november op een nieuwe locatie! Dat wordt weer genieten van de winterse warme gezelligheid met duizenden lichtjes en knapperende vuurtjes op Paleis Soestdijk waar je heerlijk kunt Wintershoppen.
16 t/m zondag 19 november 2023 | Baarn (Utrecht)


4. Winterfair Amerongen

Een gezellige Winterfair tegenover Kasteel Amerongen. Op de mooie laan omgeven door hoge bomen staan sfeervolle kramen, kun je op de foto in een echte arrenslee, is er een lampionnenoptocht en nog veel meer.
25 november 2023 | Amerongen (Utrecht)

5. Winterfair Appelscha

Winterfair Appelscha
Een nieuw soort Winter Fair doet zijn intrede in Appelscha. Het winterevenement wordt geopend door midwinterhoornblazers. Bijzondere creatieve standhouders, heerlijke streekproducten en foodtrucks staan voor u klaar.
24 en 25 november 2023 | Appelscha (Friesland)

6. Christmas and Vintage op Kasteel Daelenbroeck

Vele brocanteurs komen met hun mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland en toveren Kasteel Daelenbroeck om tot een sprookjesachtige kersfair. Zij verrassen met kramen vol oude kerstballen, oude meubeltjes, stoer, industrieel, en romantisch brocante.
18 en 19 november 2023 | Herkenbosch (Limburg)

7. Country & Christmas Fair

Country & Christmas Fair
Laat je inspireren tijdens de Country & Christmas Fair 2023 op een nieuwe locatie; Slot Zeist. Ervaar een sprookjesachtige kerstbeleving in hartje Nederland. Kerstshoppen in een sfeervolle ambiance, kerstvermaak en allerlei heerlijkheden.
21 t/m 26 november 2023 | Zeist (Utrecht)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Winterfair Beekbergen

De Winterfair Beekbergen is een sfeervolle winterfair voor jong en oud met gratis entree! Met diverse muzikale vermaak, genoeg eet en drink mogelijkheden en ongeveer 50 standhouders.
24 t/m 26 november 2023 | Beekbergen (Gelderland)

9. Kerstmarkt Gemeentegrot

Bezoek de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse Kerstmarkt van Europa! Onderscheidend en in een zeer bijzondere entourage doordat deze georganiseerd wordt in het gangenstelsel van een echte mergelgrot.
17 november t/m 30 december 2023 | Valkenburg (Limburg)

10. Nog veel meer Kerstmarkten en Kerstfairs

Uiteraard zijn er nog veel meer kerstmarkten en kerstfairs in Nederland. Beleef de warme wintersfeer in een vaak sprookjesachtige omgeving en bezoek een kerstmarkt op een kasteel, een kerstmarkt in Dickensstijl of kerstmarkt in een grot. Ook zijn er talloze leuke wintermarkten en winterse evenementen door heel Nederland. Bekijk de Kerstmarkten agenda waar je de heerlijke sfeer van de decembermaand kunt vinden.


Heerlijke zomermarkten jaarmarkten en vakantie braderieën
10 uitjes in Amsterdam deze zomer
Rondvaarten in Nederland - Ontdek een stad of regio vanaf het water
Zomervakantie uitjes Noord-Holland - 10 x activiteiten en uitstapjes
Toon de nieuwste thema's »