Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Borsele

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Borsele
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Borsele:
Berkenhof’s Tropical Zoo
Nou Kees dat het volgens jou zo een aanrader is ga ik er volgende week met kleinkinderen daar naar toe.
Berkenhof’s Tropical Zoo
Was hier graag naar toe gegaan, maar om 54 euro te betalen om met m''n gezin naar binnen te kunnen vind ik veel te veel. Jammer.
Berkenhof’s Tropical Zoo
Een schitterende vlindertuin. Dit hebben we bezocht met de kleinkinderen van 8, 5 en 3 jaar en die waren laaiend enthousiast. Ze mochten .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Borsele:
De Poel
Ontdek ten noorden van Nisse graslanden met een bijzondere geschiedenis. In natuurgebied De Poel kun je in het voorjaar heerlijk wandelen tussen de bloeiende meidoorns. Het voormalige zoutwinningsgebied is een plaats waar veel dieren zich thuis voelen.
Inlaag 1887
Inlaag 1887 is een strook laaggelegen grasland pal achter de Westerscheldedijk bij Ellewoutsdijk. Bekijk dit bijzondere natuurgebied bij hoog water vanaf de Zeedijk. Misschien zie je dan wel steltlopers als de tureluur, bontbekplevier of kluut!
Zuidgors
Een jaar nadat de dijk bij Ellewoutsdijk grenzend aan het natuurgebied Zuidgors is verbeterd, blijkt dat in de werkstrook water blijft staan. Dit is nadelig voor de vegetatieontwikkeling. Rijkswaterstaat gaat daarom herstelwerkzaamheden uitvoeren. Naast deze werkzaamheden gaat er nog iets extra’s gebeuren: er worden bijenhotels voor de zeldzame schorzijdebij aangelegd.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Borsele
 
Meer dagje uit tips in Borsele

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Borsele »