Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Haren

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Haren
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Haren:
Hortus Haren
Hortus Haren is heel leuk om te vertoeven. Jammer van de chinese tuin die er niet meer is.Het is een heel leuk aangelegd park. Met .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Paviljoen Appelbergen
Mooie locatie, slechte service. Wij zijn deze week bij het paviljoen wat gaan eten. De service was ronduit slecht. We moesten steeds zelf .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Hortus Haren
Het is een bijzondere hortus, een van de grootste en oudste van Nederland. Ik wist niet dat de Chinese tuin uniek is in heel Europa. Ook de .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Haren:
Polder Lappenvoort
Polder Lappenvoort ligt in het oude stroomgebied van de Drentse Aa. De polder is aangewezen als waterbergingsgebied en vormt een belangrijke ecologische verbinding voor de natuur. Bekijk vanaf het fietspad dit mooie stukje open natuur.
Westerbroek
Woon je in of vlakbij het Groningse Westerbroek en heb je een idee of suggestie hoe Natuurmonumenten de natuur rond Westerbroek de komende jaren zou kunnen verbeteren? Kom dan maandag 24 maart naar de eerste informatiebijeenkomst. We zijn benieuwd naar je ideeen!
Noordlaarderbos
De kerstboomactie ‘Kerstboom voor een piek!’ van IKEA van afgelopen december was succesvol. IKEA Groningen doneert een bedrag van 5.553 euro aan het Noordlaarderbos van Natuurmonumenten. Samen met vrijwilligers verkochten de boswachters enkele duizenden bomen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Haren
 
Meer dagje uit tips in Haren

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Haren »