Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Den Helder

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Den Helder
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Den Helder:
Zomerdromen
Elk jaar wordt op de eerste zondag van September de fair Zomerdromen georganiseerd. Deze fair wordt georganiseerd in het Timorpark en heeft .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
De wind door je haren.
Kom naar Den Helder, ga naar de dijk en ervaar de heerlijke zilte wind door je haren en over je gezicht! Maar vergeet vooral niet van het .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers
Schitterend museum over het reddingswezen aan de nederlandse kust. Geeft een prachtig berld over de ontwikkeling in de loop der jaren.Uniek .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Den Helder:
Texel
Texel, natuureiland bij uitstek! Kom vogels kijken op de kwelders van De Schorren of in de plassen achter de waddendijk. Waal en Burg biedt talloze orchideeen en weidevogels. Bekijk ook de cultuurhistorie op Texel: Fort de Schans en Eendenkooi bij Spang.
De Petten
Brakke plassen met eilandjes vormen samen Texels natuurgebied De Petten. Elk jaar komen hier honderden vogels om te broeden.
Fort de Schans
Stervormig fort vlak bij Oudeschild, aan de oostzijde van Texel. Fort de Schans heeft een bewogen geschiedenis waarin Willem van Oranje, de VOC en Napoleon een belangrijke rol hebben gespeeld. Gratis te bezoeken.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Den Helder
 
Meer dagje uit tips in Den Helder

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Den Helder »